Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana postaci

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam woja bodego 78lvl skille G2/G1/G1/M8 po biologu oraz ninje dager skille G4/G1/M8/M4 oddaje konarki. I moje pytanie brzmi opłaca się zrobić na nowo surę wp ? Wbicie lvl'a to żaden problem ale chodzi mi o biologa, skille itp... Wiem, że wp jest MEGA postacią zarówno w expie jak i w pvp od 80lv+. Dobrze idzie nią też zarobić na metkach na 7pietrze w dt. I właśnie chcę zacząć grać surą wp a tamte 2 postacie sprzedac i bedzie na eq dla sury. Proszę o odp. czy się opłaca ?

Opublikowano

Albo sb zarób na surke wp i kup już z skillami min g lub wymień bodziaka czy tego daggera za wp :)

Wp ma moc z dobrymi skillami ostrze min. g to podstawa a go szybko nie wbijesz ;D

Opublikowano

A ja twierdzę że się opłaca na PL mam sam osobiście 99 wp Który jest nie zawodny jak w expie i w pvp

Osobiście bym ci radził grać WP

Dlaczego ??

szybka kasa

Mily exp

zabawa w pvp

i jeśli komuś zależy na szybkim wbijaniu lvl to WP tylko i wyłącznie

Opublikowano

Zagraj jeżeli ci nie szkoda czasu, skille i biolog będzie finansowany z eq na starej postaci. Czyli strasznie szybko wyhodujesz exp mastera.

K1x%20Schuhe.jpg
Opublikowano

Ref

Tematy odświeżamy po upływie 24h

@Topic - Sprzedaj eq na woju i kup za to eq dla sury, jeśli tak bardzo chcesz zagrać surą to oczywiście - stwórz nową postać.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

zrób wp .

znajdź może ktoś da wp za ninje .

jak masz tyle czasu to czemu nie.

powodzeniaa :D

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Masz dwie mega postacie. Nie trać czasu na kolejnego chara tylko ruszaj z robotą nad Daggerem - tak bym Ci polecił. ;) No chyba, że zależy Ci na tym WP to zamień się z kimś - najlepiej na allegro. Wystaw postać / coś innego za 1zł i jak on to kupi to masz 100%, że Cię nie oszuka .; ^^

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...