Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośne KBota.

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie . Mam parę pyt związanych z KBotem .

1.Gdzie KBotem wbija się najwięcej Doświadczenia ?

2.Co się bardziej opłaca tłuc alieny na 3-3 , czy albo Zbierać skrzynki na 3-5 Chodzi o uridium .

Oczywiście jak zawsze Rozdaje Liki

Oczekuję sensownych odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej puść bota na x4 na aljeny . zbierze ci z 60 k uri sporo powarzki około 10 k punktów rangi i co najwarzniejsze bardzo małe prawdopodobieństwo bana .

Opublikowano

@UP a skąd jest bardzo małe prawdopodobieństwo bana ? Bot to bot i bez różnicy czy alienki i boxy czy same boxy ^^

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

1. Najlepiej idzie na małych kryśkach na x-6, x-7, albo na x-4

2. Boć na allienkach 3-3, 3-4. Bij małe, nie tłucz dużych[sibki, deva]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja boce na x2 skrzynki tam dużo botów a juz ludzi na niewidkach przeważnie ludziom niechce się gonić także na 24 godziny łapie max 10 zgonów ;P

Opublikowano

Doświadczenie najlepiej chyba na 3-8 leci

co do urki to leonkiem na x4 lub golcem na mk ew dk na x7

na x4 więcej rangi na x7 z dk dużo więcej kredek ale tam romb przydatny jest żeby na ucieczkowej konfie niebić

co do skrzynek to bez podwajacza nawet licząc energię jako 100 uri to i tak lepiej na alienkach

PL2 VRU

Opublikowano

Ja wbijam na alienkach przez 24h 100k urki na mapie x-4 i ponad 20k punktów rangi :) polecam. A bije lordakie,mordony,saimony i ich bossy

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

POwiedzcie mi jakim statkiem najlepiej bic na x-4 alienki? bo jak widze 100k to fajnie fajnie ale ja wyciskam 60k albo mniej... Obecnie smiga golec ale mam jeszcze w hangarze leonka full irki tzn 8 full lf3 i 1 lf4. Jesli moglbym jakies porady dostac to bylbym wdzięczny i like :) Aha i jeszcze jedno co zauwazylem i nie wiem co z tym zrobic... Widze ze bot chyba musial byc atakowany i lecial do portu na dole mapy wskakuje w port a potem z tego portu leci w róg mapy w strefe skażenia (czy jak ona sie tam nazywa) i z tej strefy jak troche sie niszczy to wraca znowu skacze... i zauwazylem jak inne boty tez tak robia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...