Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka obrazków w sygnaturze

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacytuję:

Sygnatura może zawierać

• ? Do 1 obrazków
    • ? obrazki do wielkości 800x200 pikseli
    • ? do 1 adresów URL
    • ? do 5 linii

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma niewymiarową sygne lub ma za dużo obrazków, to zraportuj jego profil. A GM dopełni sprawę i usunie zawartość z sygnatury.

Opublikowano

ten robospro nie jest moderatorem, nie wiem czy chcesz go zglosic, ale wywnioskowalem to po tym, ze napisales to w 1 poscie :3, mod nic nie ma do gadania czy bedziesz modem czy nie, uwazaja sie za lepszych bo maja kolorek, zglaszaj ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To jak zwykle olanie sprawy. Jeżeli ktoś kto ma 800 postów ma więcej niż 1 obrazek. To ma warna i zayebanie sygny. A taki mniej aktywny może mieć 5-10...

Opublikowano

nie, to jest mod z mojego dzialu.

nie zglosze moda, bo sie boje, ze nie zostane modem. xD

Nie masz czego się bać, jeżeli zgłosisz nic się nie stanie. Regulamin jest po to, aby każdy go przestrzegał, nie ważne czy jest wyższy rangą niż Ty.

Opublikowano

Ok,wczoraj zgłosiłem,dziś już nie ma sygny. Temat do zamknięcia.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...