Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostawca internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś polecić dostawce internetu w obrębie Siedlec województwo mazowieckie . Obecnie mam neostrade , livebox (512) ale mam już tego gówna dosyć jak sie nie zwiesi to sie reśnie ... już 2 razy miałem modem wymieniany . Z góry thx .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

ja mam Netia 1Mb i smiga o wiele lepiej niz 1mb z TP kolegi :P, w silku i Counter-strike nie mam lagow, pliki sciagaja sie dosyc szybko (przewaznie 100 - 130 Kb\s)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Polecam Netie, sam mam 1MB i nie narzekam.

Można też 6MB wziąć :P

/400

exModerator MapleStory

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam www.upc.pl za 89zł masz 10mb (malo?) przez 3 lata ktore juz mam, tylko 2 razy nie bylo neta i to moze na max 5-10min.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
zy mógłby mi ktoś polecić dostawce internetu w obrębie Siedlec województwo mazowieckie . Obecnie mam neostrade , livebox (512) ale mam już tego gówna dosyć jak sie nie zwiesi to sie reśnie ... już 2 razy miałem modem wymieniany . Z góry thx .

OMG _Vergil_ mieszkaszw Siedlcach :D?

Przecie to moje miasto :D podaj ulice spotkamy sie moze na browara :D!?

Polecam ci Domtel, aczkolwiek Vectra tez nie jest zła, mam 1 mb z vectry net ladnie chodzi sciagnie tez, pozatym mozesz miec pakiet 3 w 1 telewizja, telefon, net na 1 rachunku :D i to jakas znizka jest :)!

Odpisz :D

sharingan1s.png
Opublikowano

Jak coś to na gg n na priv ci napisałem nr.

A co do upc to to jest radiowe łącze, tak ?

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano
Ja używam neo 640 i śmiga mi super nigdy nie miałem z nią problemów nie wiem co ty od niej chcesz

A ty masz LiveBox ? Bo ja mam z nim problemy , mianowicie zawiesza sie często . Pali sie 1 dioda 3 i 4 i ten obrazek tp biały przestaje migać .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA