Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Funds-sms

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejqa.

Wczoraj około godziny 17.30 wysłałem sms na funds. Okej, ładuje się to kółko, ładuje pół godziny. Czekam też na sms, a tu nic. Kasę zjadło, a fundsów nie mam do dziś. Nie pisać, że źle wpisałem treść sms, bo sprawdzałem 3 razy przed wysłaniem. I o co chodzi ja się pytam? Ponad 7 zł zeżarło, a 2800 funds nie ma na koncie. Co zrobic? Support?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Billing to wykaz wszystkich Twoich transakcji, uzyskasz go na stronie swojego operatora bądź bezpośrednio w salonie.

W supporcie napisz, że transakcja miała miejsce lecz nie doszła do skutku.

Przyszła mi myśl, że może spróbuj zrobić zdjęcie wysłanego sms i z tym zgłoś się do supportu, nie wiem na ile to ma sens ale warto próbować gdy nie chce się iść do salonu.

Opublikowano

Aha, okej. Zrobię jak napisałeś. A mam jeszcze jedno pytanko. Mam napisać do supportu EA, czy BokuSMS?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Okej, dzięki za odpowiedzi. Coś postaram się im napisać. Temat do zamknięcia. Dzięki :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...