Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Werbowanie przyjaciół

rafael565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się Was zapytać jak to jest z tym werbowaniem. Ogólnie to znam zasady tego werbowanie, ale mysle, nad inna rzecza. Zwerbowałem sobie kiedyś moją bufka swoje główne konto. na stronie metin2 jest tam lista, kto jest zwerbowany ( oczywiście jestem). Ta moja postać główna to sura, lecz już przestałem nim grać i zrobiłem na tym samym koncie co jest ta główna postac wojownika body ( i to teraz będzie główna postać). Czekam juz jeden dzień i na stronie metin2 na moim koncie buffki (na tej liscie werbownikow) nie ma tego mojego wojownika (wbilem nim 12 lvl, nagrody z poziomu 10 nie dostałem, dostałem tylko wtedy na tego sure). Normalnie to bym założył nowe konto, ale na tym starym mam Smocze Monety W zwiazku z tym mam pytanie:

Czy nagrody sie dostaje tylko na ta jedna postac co sie zalozyla ja od razu po rejestracji?

Czy da sie cos zrobic, by bez tworzenia nowego konta miec na tej liscie nowa postac? ( Może coś robie zle )

Mam nadzieję, że zrozumieliście mój problem. Oczywiście za pomoc nagrodzę lajkami..

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że właśnie przy zakładaniu tego wojownika nie werbowałem ponownie( tylko po prostu założyłem obok sury tego wojownika), ponieważ wyskakuję błąd, że na ten e-mail ktos został już zaproszony. Więc pytanie brzmi: czy werbowanie działa tylko na jedną postać, czy na całe konto ???

A jeżeli działa tylko na jedną postać, to już nici z tych prezentów na wyższych lvl'ach u wojownika ??

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

werbowanie działa na wszystkie sloty , ale gdy już stworzysz postać to automatycznie ta postać dochodzi na listę , inne już nie mogą do nich dołączyć , pozostaje tylko stworzenie nowego konta na nowym e-mailu , a co do sm , to jak masz ich 100+ to możesz wykorzystać "kupon na smocze monety" ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

@ TheVolume - Napisałeś, że werbowanie działa na wszystkie sloty, a potem inne już nie mogą do nich dołączyć. Chodzi tu o to, że na konto działa tylko na pierwsza postać, którą się utworzy ?? A co to Sm to mam ich 25 i 35 SZ, może to i mało, ale kupiłem je przez SMS.... A co gdyby tak usunąć surę, zostanie wtedy tylko wojownik, i prawdopodobnie sura zniknie z werbowanych przyjaciół ?? Wtedy przypisze się ten wojownik, tak ?

Opublikowano

To jednak nie to, o co mi chodziło... Proszę o nie zamykanie tematu, może jeszcze ktoś mi pomoże...

Opublikowano

@Refresh...

Nikt nie pomoże ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...