Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]transmulator run

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ dla was poleciały ale mam jeszcze jedno pytanie czyli jak wsadze 5 najsłaszych takich samych run to moge dostać lepszą tak ? i jezce co to ten tier ?

x

Opublikowano

Tier to jakby poziom run tzn tier 1 run jest gorszy niż tier 2. W lol-u masz 3 tiery.

Co do pierwszego pytania kolega czarq. wyraźnie napisał że 5 run np 1 tieru to 1 runa 2 tieru.

Opublikowano

zależy... ja np. miałem kilka bezużytecznych run tieru 2 i wszystkie wymieniłem na tiery 3 transmutem i akurat trafiło sie to co chciałem a to zawsze te kilkaset IP mniej do wyfarmienia

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Szkoda ze nie da sie tworzyc run tier 4 :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

to jest nawet użyteczne jeżeli ktoś ma za duzo kuponych run niższego tieru w początkowej fazie gry. Ja miałem całe 2x runpage zapełnionymi tierami 2 i zamienilem je jak zrozumialem o co chodzi w lolu

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...