Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stories Mt2 Old School [Hamachi]

SnoopYzbio2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer naprawdę gody uwagi dla tych którzy mają dość monotonnych serwerów na których jest prawie to sam , na tym serwie można sobie przypomnieć stare dobre czasy .

75775358773159538492.png

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie jedno tylko jest lipa 6 skill który jest imba jeszcze.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

aa i nie wiem czy serwer to oferuje czy niektórzy grają na kamerze i niektórzy wojownicy mają 6 skill.... serwer oldschoolowy i 6 skill?

The past has gone

Opublikowano

Proponuję oczyścić sieci... dziś każdy kto gra ma dać przed nazwą hamachi [Gram] reszte trzeba wyrzucić

a serwer naprawdę fajny... wracają te stare dobre czasyy

The past has gone

Opublikowano

Tata, proszę.

SKAN

https://www.virustotal.com/file/ca34c892fe2f6baa5dcd7f1a81a1080451a60f129e8597265ac68117e11cbbf6/analysis/1347547724/

Pokazuje viry ze względu na to że launcher 2010 jest niby zawirusowany, ale naprawdę jest czysty.

DOWNLOAD

http://www40.zippyshare.com/v/16264702/file.html

Wersja bez launchera, same rooty.

SKAN

https://www.virustotal.com/file/66ca3ca1e8226a336391e1685d83aae4d0f9d52aa65490134619d6b7d2ac8e73/analysis/1347548013/

DOWNLOAD

http://www40.zippyshare.com/v/62910202/file.html

Opublikowano

Up dobry pomysł prosze wszystkich o zastosowanie sie do tego ! kto gra pisze przedrostek [Gram] ! sieci .26 .27 .28 sa wolne jeszcze!

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Stories Mt2 Old School[Pl][Hamachi]

załosne OLD SCHOOL a jest 6 skill....GA nie chce dodawać nowych broni to z jakiego powodu dodał 6 skill... z duchowego dostaje z full abs'ami 5-6k a z 6 skilla 10k

The past has gone

Opublikowano

ale skoro ma to być old school? i jakie to wytłumaczenie że szamani mają i sury mają.... Woje moga nosic 2 recznie więc zrob żeby sury i ninje tez mogły.... według Twojego myślenia...

a jak już robisz te skille to bez bugów... co omijają abs

do tego zbugowany 6 skill u woja ktory bije 2 razy

The past has gone

Opublikowano

Nie zagram

Nie lubie serwerów hamachi gdzie trzeba expić

Bo kilka dni i serwera nie będzie ;/

Tak to jest exp tylko że przy takich statach to jest około 10min. i masz 99 a po Drugie masz jeszcze p.exp więc niema co nażekać gram na 100% prezka 10/10 gm widze po presce ogarnięty. (Będe grał sobota niedziela)

Opublikowano

dlaczego dodałes drop broni 75 do lasu? 20 minut i można mieć pare trut i innych...

teraz zrobiłeś 4fun/pvp... każdy noobek lata w trucie a ja wczoraj oddałem pro eq z absami za zatrutego

ludzie uciekają z serwera przez to....

The past has gone

Opublikowano

ZOSTALY DODANE BRONIE NA 90 I 95 KTORE ROBI SIE Z BRONI NA 80 SA TA NP SYREK 90LV. ->SMIERCIO 95LV.

ZOSTAL DODANY TEZ DROP BRONI NA 75LV.

I HWANGI KTORE MOZNA ROBIC ZE STALEK PO WYDROPIENIU 100X NIEZNANYCH PIERSCIENI

+NOWY ULEPSZACZ

+ZWIEKSZONY EXP

NIEDLUGO ZOSTANIE NA DNIACH W SUMIE DODANY GP KTORY ZOSTANIE WYTYPOWANY Z KONKURSU NA GP

NAGRODA ZA 1 MIEJSCE (NIESPODZIANKA)

ZAPRASZAMY NA SERWER !

MAMY JUZ PONAD 40 SIECI HAMACHI !

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

.SnoopY.

Opublikowano

ale skoro ma to być old school? i jakie to wytłumaczenie że szamani mają i sury mają.... Woje moga nosic 2 recznie więc zrob żeby sury i ninje tez mogły.... według Twojego myślenia...

a jak już robisz te skille to bez bugów... co omijają abs

do tego zbugowany 6 skill u woja ktory bije 2 razy

hahahahha człowieku jaki zbugowany bije raaz TYlko jeden raz SERWER JEST MEGA PRO NAJLEPSZY HAMACHI NA DEDYKA I BĘDZIE GIT

@up ja do rykoxa

a czemu serwer off jest 10 ;(

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

expiło się na hackach ;D Snoop przyłapał... powiedziałem żeby zwiększył te cholernie małe spoty a av2.... to mi powiedział że nie będzie robił serwa takiego jaki ja mówie....

a po av2 biega raptem 4-7 grupek zinów z czego 3/4 to łucznicy... za moba idzie koło 0,05%.... GA ma to w dupie... ma być powolny monotonny exp jak na PL

także nie polecam, bo GA robi serwer taki jaki jemu się podoba a nie taki jaki sugerują gracze...

The past has gone

Opublikowano

Up ja ci powiedziałem gdzie jest spot do expa (komnata specjalna) olales to i stwierdziles ze i tak idziesz hackowac na inny serwer.

Albo gra sie ucciwie albo wcale i dodaj na ktorym lvl ci tyle leci.

.SnoopY.

Opublikowano

Up ja ci powiedziałem gdzie jest spot do expa (komnata specjalna) olales to i stwierdziles ze i tak idziesz hackowac na inny serwer.

Albo gra sie ucciwie albo wcale i dodaj na ktorym lvl ci tyle leci.

fakt wkrzuyłem się i to był mój błąd

The past has gone

Opublikowano

Nikt na start nie dostal 95 i nie wymyslaj teraz bo dostales bana przypomnij sobie co gadales jeszcze wczoraj ;> jakos inne zdanie o serwerze miales dostales bana i zaczynasz wymyslac.

Zalosne koniec tematu.

Nie bede spamowal pod prezentacja.

.SnoopY.

Opublikowano

Nikt na start nie dostal 95 i nie wymyslaj teraz bo dostales bana przypomnij sobie co gadales jeszcze wczoraj ;> jakos inne zdanie o serwerze miales dostales bana i zaczynasz wymyslac.

Zalosne koniec tematu.

Nie bede spamowal pod prezentacja.

mój błąd ;/

The past has gone

Opublikowano

wczoraj? hmm chciałem reklamować serwer, a i tak stałem bezczynnie w m1 bo tu ludzie nie ma co robić... expić się nie chce bo jest jedna komnata na cały serwer...

Druga postać Seven'a widać jak byk w rankingu... lvl 95 exp 0... ciekawe jest to zero

leci report nq..

Na serwa wbije

Opublikowano

Niestety nie bo ma potrwac troche zrobienie eq na 90 / 95lv.

.SnoopY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...