Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Skromny filmik pl2 ; ) Oceniajcie

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię iż jest to mój pierwszy filmik w sony vega9 ; ) . Oceniajcie ^ ^

Ps. Nick zmieniłem ^ ^ Oglądajcie w jakości "HD"

Opublikowano

Same boty muzyka gupia reszta spoko.

Muzyka wlasnie dobra, jezeli nie lubisz takiego gatunku to radze ci, nie idz na bibe.

Akcje nudne, glownie dlatego bo lejesz boty.

Ps : pisze sie glupia.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Sam jesteś "gupi" jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj, i kiedy wkońcu zrozumiesz do czego jest słownik ?

A co do filmiku to wszystko ładnie tylko mogłeś zrobić sceny tylko jak sie bijecie a nie jak np. stoicie na porcie :P

baner.png

Opublikowano

nie mają podstaw na ban do tego skąd mają widzieć czy jego może jakiegoś kolesia pod którego się podszył nic nie wiedzą więc nie potrzeba się bać o bana

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dokładnie no i leci " + " dla ciebie ; )

plusuj za lizanie dupy, brawo.

??? Nie rozumiem cie kolego ... Ban ? Niby za co ? Nic mi nie zrobią ; )

kolegami to my chyba nie jesteśmy to rap. po drugie nawet za tego skurwiałego bota do rsb jakbys sam nie mógł klikać tylko pisac bota do klikania w paincie

nie mają podstaw na ban do tego skąd mają widzieć czy jego może jakiegoś kolesia pod którego się podszył nic nie wiedzą więc nie potrzeba się bać o bana

moga za miedzy innymi za to co napisalem wyzej, a po 2 wejsc na konto i zbanowac pl support umie ;p

Opublikowano

up mają jakąś podstawę na ban nie bo nie wiedzą czy używa bota czy nie to że wystawił filmik na forum o bugach itd. to nie znaczy że używa dopalaczy (do gier np. bota)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

plusuj za lizanie dupy, brawo.

kolegami to my chyba nie jesteśmy to rap. po drugie nawet za tego skurwiałego bota do rsb jakbys sam nie mógł klikać tylko pisac bota do klikania w paincie

moga za miedzy innymi za to co napisalem wyzej, a po 2 wejsc na konto i zbanowac pl support umie ;p

Po pierwsze nikomu "Dupy" Nie liżę ...

Po drugie nie rozśmieszaj mnie z tym supportem itd . Bo dobrze wiemy że support to banda ... Nie dokończę ^ ^

up mają jakąś podstawę na ban nie bo nie wiedzą czy używa bota czy nie to że wystawił filmik na forum o bugach itd. to nie znaczy że używa dopalaczy (do gier np. bota)

Tak jak gada" bronek13x" Nie mają żadnych podstaw aby dać mi bana , Niech najpierw mi udowodnią że latałem na bocie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...