Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do KidModa SsKoRpIoN

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytuję "A i nie wiem, czy to nie promowanie zcrackowanego pbdo". Padło pytanie na końcu tematu

"Xbot resellerzy"

To jak to jest ? zcrackowanego Ibota czy Merkawę można promować a PBdo już nie ? Myślałem że od tego jest to forum ?

bugpointblack.png

Opublikowano

tak to jest crack a powiedz kiedy widziałeś cracka do ibota kbota ?? chyba pół roku temu albo i rok a jeśli były tuty to zostawały usuwane

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

tak to jest crack a powiedz kiedy widziałeś cracka do ibota kbota ?? chyba pół roku temu albo i rok a jeśli były tuty to zostawały usuwane

Jasne, ale mimo wszystko w aktualizacji botów widnieje, czy powinien ? Nie żebym był wścipski, pytam tylko z czystej ciekawości.

bugpointblack.png

Opublikowano

@ bronek

ale nie oto chodzi bo Kbot ogl. jest crackiem Ibota sam w sobie się dziwie że to zakazane na mpc nie jest

Opublikowano

Nie chodziło, o piractwo ( to tak przy okazji ), bo niby jakieś partnestwo jest ( spytałem się, jak dostanę odp. to zobaczymy ),

a o spam i umawianie się na TS. Macie prywatne wiadomości, ich używajcie. Zamykam, jeśli coś potrzebujesz od skrorpiona to PW.

Ps. On ma moda, nie kidmoda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...