Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] OpenStealth 1.45 nie działa poprawnie

wesoly666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam licencje zakupioną a OS działa mi tylko poprawnie na 5-3, już go przeinstalowałem, w przeglądarce pamięć też wyczyściłem, przeinstalowałem flsha i dalej nic a już mam wersję 1,45

Możecie pomóc?

Opublikowano

Witam.

Mam licencje zakupioną a OS działa mi tylko poprawnie na 5-3, już go przeinstalowałem, w przeglądarce pamięć też wyczyściłem, przeinstalowałem flsha i dalej nic a już mam wersję 1,45

Możecie pomóc?

Mam ten sam problem , robiłem wszystko co tylko jest mozliwe i nic

Opublikowano

Właśnie problem jest jeżeli dobrze pamiętam od wersji 1.42, każde następne uaktualnienie to problem pozostaje i przez to wrót nie można robić już na "Z" życie straciłem, a niestety nie znam aglika na tyle żeby pisać do saportu na stronce gdzie kupiłem licencje. Kurcze czas mija licencja się skończy a program w pełni nie wykorzystany lipa po całości a nie wiem co robić????

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podłącze się do tematu, bo i ja mam problem z OS 1.46. Zakupiona licencja , program uruchomiony i działający przez 4 dni, a potem przestał działać.

Wszystkie próby uruchomienia na przeglądarce CHROME OPERA I MOZIILLA nie udały się. Myślałem , że Jawa i .NET Framework , mam w starszej wersji.

Jednak sprawdzenie wersji i okazało się , że mam Jawe 7 i NET Framework 4. Pomimo że niby wszystko jest , jednak program nie działa.

Podpowie mi ktos co może blokować mojego OpenStealtha ?

Bardzo proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...