Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TA jaka wykrywalnosc

Hendrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mozliwe ze byl ten temat juz przepraszam z gory jezeli byl.

Chcial bym sie zapytac jak to jest wogole z tym TA i kto dostal bana a kto nie i jak expiliscie jedni mowia ze depositer dostaje bana inni cavebot inni ogolnie polaczenie tylko z tibia sam juz nie wiem boce dosyc czesto gdyby nie huncili gdy mnie nie ma w domu bot by pracowal cala dobe non stop.

duzo osob by bylo zadowolone z tego tematu wiedzac czego unikac w TA a co mozna robic czytalem na necie ze maja odpalone tylko light leczenie autoloter i nie dostali jeszcze ale to sa stare daty teraz wogole czy sa massbany czy wylapuja pojedynczo

wszystko co wiecie piszcie w tym temacie z gory dziekuje.

jak to wogole wyglada teraz w cipsofcie

Pozdrawiam Dębica

Opublikowano

każdy bot jest wykrywalny , najlepiej jest skillować na TA nigdy tak bana nie złapałam , z expem to wiesz . Sam na własne ryzyko używasz botów

Opublikowano

każdy bot jest wykrywalny , najlepiej jest skillować na TA nigdy tak bana nie złapałam , z expem to wiesz . Sam na własne ryzyko używasz botów

Kolejny pierdolony naab, każdy bot jest wykrywalny ... Dziecko nie pisz jak nie wiesz.

Jak na razie to niewykrywalne są RED BOT PRO, IBOT.

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Kolejny pierdolony naab, każdy bot jest wykrywalny ... Dziecko nie pisz jak nie wiesz.

Jak na razie to niewykrywalne są RED BOT PRO, IBOT.

nie ma czegoś takiego jak bot niewykrywalny , więc proszę Cię nie wymądrzaj się .

Boty są wykrywalne w większym lub mniejszym stopniu ale są .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...