Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop vs Stacjonarny

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc potrzebuje rady na czym grać od specjalistów co prawda znam się trochę ale to jednak nie to samo co rada kogoś dobrze

wykształconego :D , powiedzcie mi czy lepiej tego laptopa przeznaczyć na podstawowe funkcje czyli net programy i ewentualnie kiedy stacjonarnego zabraknie czy lepiej stacjonarny odstawić i korzystać z laptopa .

Komp stacjonarny :

http://screenshooter.net/5080619/ejnlhwp

Oraz laptop :

http://screenshooter.net/8472007/gdirxpa

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zależy od Ciebie.

Jesteś często poza domem? Masz rzadko dostęp do pc? Jak tak to bierz lapka, a jak nie to pc powinien starczyć :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy jest laptop.Osiągach nie dorówna PC ,ale za to zajmuje mało miejsca możesz zabrać Sobie go gdzie chcesz i najważniejsze nie musisz plątać się w przewodach......

Opublikowano

mobilność laptop. jezeli nie stacjonarka.

@glinka333 mów za siebie jak masz burdel w kablach to nie moja wina ja mam kable pospinane i poukładane i jest dobrze i sie nic nie pląta.

Opublikowano

Lulz. Ten komputer to chyba gotowiec z allegro. Daj screena z CPU-Z i GPU-Z

gotowiec gotowiec na szybko także wymogów żadnych od niego nie chciałem po prostu poprzednik był już w masakrycznym stanie :D

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...