Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animacja obrazków

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi w jakim programie oraz jak zrobić jakąś animacje obrazka. Czyli zrobić np. oryginalny napis jakieś gry np. ''minecraft'' jak na zdjęciu poniżej że jest zwykł obrazek, ale na nim pisze minecraft, albo np. jak wstawić 3 rzeczy czyli np. jak w tym drugim wypadku na zdjęciu postacie minecraft obrazek w tle i jakiś fajny napis.

tu obrazek:

55092136916392032812_thumb.jpg

Pytanie moje jest takie jaki program polecacie oraz chciałbym np. o wytłumaczenie jak edytować obrazek(mały tutorial) jak zrobić np. oryginalny napis minecraft oraz jakiś bajerancki napis :) Nie chodzi mi zbytnio o gre mine bo i tak w nią nie gram, ale to najlepszy przykład i bardzo chciałbym żeby ktoś mi to wytłumaczył

za pomoc lubię to, plus ocena konta odwdzięczę się jak najlepiej :P

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Jak jesteś noob i robisz to pierwszy raz to polecam gimpa.

Wszelakie tutoriale na gimbuj.info / gimpuj.org (ta sama str, zalezy jak kto woli pisać :))

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

tak jestem tak zwany noob jak to ty powiedziałeś...łap ''lubię to'' za jakieś chęci, ale chciałbym zacząć od najlepszego programu i jakiś poradników jak np. taki napis minecraft na zdjęciu zrobić ;p?

Opublikowano

dobra to mamy już dwa programy, ale jak zrobić ten napis ja chcę jakieś poradniki(obsługi) :)?

Opublikowano

Napis to jest akurat banał. Musisz tylko znaleźć odpowiedni font (czcionkę)

Dogrywasz to do panel sterowania --> czcionki, odpalasz swoj program wybierasz czcionkę i piszesz :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

spoko, ale jak na przykład pisać w gimpie lub fotoshopie literami oryginalnymi jak napis ''minecraft'' żeby tak samo wyglądało to trzeba jakąś czcionkę wgrać jak tak to jak i link do tej czcionki przydał by się a mianowicie do czcionki jak ten napis ''minecraft'' musze dla kolegi zrobić i sam bym się nauczył a jestem ciekawy proszę o szybką pomoc :)

Opublikowano

po pierwsze gdzie tą czcionkę wstawić? krok po kroku? po drugie co wpisywać w google żeby znaleźć ową czcionkę ;/?

Opublikowano

najłatwiejszy program do tego:

Bannershop GIF Animator

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...