Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta youtube....Kur jak założyć ?!

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak kiedyś na youtube był znaczek rejestracja teraz nie ma..., a więc trzeba zrobić tak kliknąć na yt ''zaloguj się'', a tam jest na górze utwórz konto w tym momencie tworzymy konto google jak przejdziemy wszystkie kroki rejestruje nas na youtube, ale kur z imieniem i nazwiskiem, a ja chciałem swój nick!!! Kiedyś to się wpisywało przy rejestracji nick na yt i można było mieć inny e-mail niż @gmail.pl

Moje pytanie jest takie jak zrobić konto na yt z nickiem, a nie imieniem i nazwiskiem!....???

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

W ustawieniach tego konta na yt masz tam w ustawieniach żeby nick ustawić poszukaj

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szukałem i nie ma takiego czegoś jak ustawienia a w nich ustawienie sobie nicku..., przecież rejestruje na gmail, ale automatem ustawia mi imie i nazwisko podaliście by kro po kroku jak to zrobić jak ktoś umie...

Opublikowano

Na YT jest film jak ominąć zakładanie konta Google+. Nie pamiętam jak on się nazywa, więc musisz poszukać. Jakiś czas temu również miałem taki problem.

Kocham mame

Opublikowano

byś powiedział jak wejść... w to cuś bo jak robię konto na gamil to od razu rejestruje z imieniem!

Opublikowano

Mhm. Wchodzisz w prawnym górnym rogu na swój nick i kanał youtube. Tam wybiera Ci z google + imie i nazwisko, troche niżej masz na niebiesko ustaw własną nazwę coś takiego, kliknij tam.

Tez miałem z tym problem, wpisujesz tam nick i już.

Opublikowano

Najpierw zakładasz takiego jakby e-maila na Google. To wszystko jest powiązane z youtube. Następnie aktywujesz swoje konto, dopiero później wybierzesz odpowiednią nazwę ( bo ta przy pierwszej rejestracji to będzie nazwa tego maila ). Coś w tym stylu. ;) Kiedyś to było prostsze. :P

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...