Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRAWDA O REINOR :)

Mavex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha ten server juz upadnie ;D Santriel czekam juz 11dni na odbugowanie DMG i dalej nic nie zrobiles w tej sprawie .Odradzam gry na tym serwerze , strata czasu

sygn2.png

Opublikowano

No to pograne

dzięki autorze za gre:d

w sumie dobrze i chu* mu w dupe.

zawsze coś dawał sprzedawał

Btw jak jeszcze nie masz bana odpal z 100bryl:D

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

cosniewyszlo1.JPG

na screenie widac ze jest |GA| zamiast []

cosniewyszlo.JPG

sa to tabelki usunietych postaci

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

zauważcie ze na czacie nick gma jest z duzej litery a w okienku z handelm z małej... Santriel-santriel

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Najlepsze w tym ss jest to, że gada z "Santriel", a handluje z santriel + to, że "Handel z santriel" jest dziwne, nie wymiarowe i bliskie siebie :x.

Opublikowano

Hahah frajery za tego bana za nic to ja wam jzu tak zareklamuje serwer ze z 1,5k ludzi zrobi sie 400. : )

sygnatura1w.png

Opublikowano

cosniewyszlo1.JPG

cosniewyszlo.JPG

Przecież widać ku*wa na screenie ( okno szeptania ) że jest [GA]santriel, nie próbuj się bronić... Bo i tak każdy już wie, że robiłeś przekręty... ja pier... Najpierw stawiają serwer, dla kasy, bo dlaczego by nie? Łatwy zarobek itp. A później przekręty robić, żeby tylko grali u was... Żałosny jesteś i tyle, a teraz próbujesz się wykręcać. Przegrałeś niestety.

Opublikowano

Kasia, jeśli to Erontron to...

To już macie pograne na serwerze, największy ******* ze wszystkich prywatnych serwerów, interesy na lewo, aby kasa się liczyła (niczym Fubu).

Interesy na lewo prowadził na turisas jak i tutaj. Marne imitacje serwerów, zmienia nicki non stop. Jednak pogratulować mu rozgłosu serwera. Teraz to już gówno będzie miał a nie graczy.

Opublikowano

Pobrałem te ss i sprwdziałem w gimpie

ss przerabiane jak nic:)

1 sprawa to w pw jest dodany znaczek gm widać po konturach czerwonych

icmr.jpg

sqeb.jpg

2 sprawa to nick całkiem inna czcionka

nurd.jpg

wiec ss przerabiane.

Tutaj macie jak powinien wyglądać znaczek GM na pw

nvdz.jpg

bez extra czerwonych plam

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pobrałem te ss i sprwdziałem w gimpie

ss przerabiane jak nic:)

1 sprawa to w pw jest dodany znaczek gm widać po konturach czerwonych

icmr.jpg

sqeb.jpg

2 sprawa to nick całkiem inna czcionka

nurd.jpg

wiec ss przerabiane.

Typ dostał pewnie jakiegoś banana na postać i chce się w "bardzo profesjonalny" sposób mścić ^^.

Na pierwszy rzut oka, bez żadnego sprawdzania widać, że to fejk :3.

Opublikowano

Ale hola hola ludzie.

Ma ktoś potwierdzenie na to, że Santriel to Erontron ? Bo jeśli to ta sama osoba to z tego miejsca odradzam gry na reinor, powody podałem wyżej. I tak robi przekręty, liczy dla niego się tylko kasa i tylko kasa.

Opublikowano

cosniewyszlo1.JPG

cosniewyszlo.JPG

sa to tabelki usunietych postaci

ale chatu nie da sie podrobić (szeptu) , wiec tez nie z Tobą pisał ? haghahaha

Opublikowano

ale chatu nie da sie podrobić (szeptu) , wiec tez nie z Tobą pisał ? haghahaha

ale wystarczy to zrobić jak ktoś ma serwer/lub ogarnia ps czy gimpa wszystko sie da

tak jak napisałem ss to nie dowód z każdego ss da sie wyjaśnić/podrobić

Jak by to był film to co innego

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kur.wa mac jaki fejk porażka ... nick GM " [GM]Santriel " Na szepcie a na handlu [GM]santriel " zwróćcie uwagę na wielkość literki w tym i w tym porażka ...

Ni chuja, któś po prostu wrabia GM, nie grałem nigdy na Reinor i nie zamierzam grać ale to czysta podróbka ...

Opublikowano

ale wystarczy to zrobić jak ktoś ma serwer/lub ogarnia ps czy gimpa wszystko sie da

tak jak napisałem ss to nie dowód z każdego ss da sie wyjaśnić/podrobić

Jak by to był film to co innego

I niestety tutaj się mylisz, bo to jest akurat prawda to jest taki człowiek.

Tutaj rozmowa gg, po tym jak Santriel czyli Erontron próbuje mnie przekupić żebym nie ujawniał kto zrobił reinor itp.

http://scr.hu/3p0/1l4mb

Opublikowano

Do Administratora : Nie bierz się za stawianie serwera jeśli nie masz pojęcia o tym. Poza tym dla twojej wiadomości bystrzaku nawiasy kwadratowe [ ] tzw Prefixy można nadać tylko poprzez Navicat nadając prefix zarówno w zakładce "Player" jak i w common-->gmlist. Więc z łaski swojej skończ pisać te głupoty. Poza tym znaczek GM jak i pisanie na złoto czyta z uiwhisper jest tam "[ ]" dlatego też każda osoba będąca GM ma ten znaczek i piszę na złoto. By Cie skompromitować dopiszę iż nawet jeśli jest to zwykła postać w co ciężko jest mi uwierzyć to jest to postać tworzona przez Administratora. Dlaczego tak sądzę ? ponieważ nawiasów [ ] normalny gracz nie może dawać przed nickiem. Prefix [GM],[sGM],[GA] nadaje osoba mająca dostęp do plików serwerowych.

Pozdro.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Popatrzcie na ssa... Jesteście albo głupi albo ślepi... NIck na PW i nick na handlu. ss przerabiany tylko po to by rozjebać serwer... Szkoda mi was gimby, poszliście do szkoły i się wam już nudzić zaczyna.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

minuta...

a napis to tak jak napisałem można znaleźć odpowiednią czcionkę lub robić poksel po pikselu pobierając kolory

wclf.jpg

te oświeciłeś nas

I myslisz, ze ktos by sie pierdolil z tym tydzien ?;3 . no ale dobra.

@up.

grafik, eheh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...