Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe okno logowania

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

To już drugi taki temat w ciągu kilku dni, RIOT pewnie chce z początkiem III sezonu upiększyć LoL'ka ile się da, dziś prezentuję Wam Nowe okno logowania.

2u9n7v7.jpg

Źródło: Jakieś chińskie forum, nie podam teraz linku, bo gdzieś zgubiłem, a nie zapisuje historii.

A mi się wydaje, że to na koreańskich/chińskich serwerach tylko jest, bo wcześniej już gdzieś to widziałem....

Tak, można to też stwierdzić po nazwach chempionów i nickach, bo tam to już jest.

Ale w niedalekiej przyszłości będzie wszędzie.

Dodam jeszcze małą notkę od RIOTu skierowaną ku trollom.

Witajcie przywoływacze!

Parę miesięcy temu spróbowaliśmy poeksperymentować i usunąć karę Elo za omijanie kolejki w

grach rankingowych. Myślę, że każdy jest zadowolony z rezultatów z kilkoma wyjątkami:

1. Niektórzy gracze dodge?owali za każdym razem, gdy tylko wydawało im się, że przeciwny team ma lepszą kompozycję czempionów. Robili tak, aby zwiększyć swoje Elo poprzez granie tylko wtedy, kiedy mają przewagę.

2. Istnieje zjawisko które nazwę ?queue dodge trolling?, polegające na tym, że gracz wybierał swojego championa i/lub czary przywoływacza (np.tryndamere clarity surge) aby zdenerwować sojuszników i zmusić tym kogoś do wyjścia z wyboru bohatera (czyli właśnie dodge kolejki).

W związku z tym czas oczekiwania na rozpoczęcie rozgrywki może być frustrujący, tym bardziej na wyższych poziomach Elo. Czujemy wasz ból szczególnie, że dużo pracowników RIOTu gra na wyższym Elo gdzie takie zachowania są najczęściej spotykane. Jesteśmy w trakcie oceny długoterminowych planów przyszłych aktualizacji kary w celu zniechęcenia niektórych graczy od Dodge?u. I w krótkim czasie będziemy analizowali wszystkie nasze dane na temat dodge aby ostrzegać graczy o ich zachowaniu oraz tymczasowo banować tych, którzy używają tej możliwości nadmiernie.

Jeśli unikałeś kolejki kilka razy przez okazyjny trolling, nie masz się czym martwić. Będziemy celować tylko w najgorszych przestępców, zarówno przy dodge?owaniu jak i trollowaniu graczy, aby to inni wyszli z ekranu wybierania postaci. To zdarzy się w przyszłym tygodniu.

Do tego czasu mamy nadzieję, że wszystkie Twoje wybory bohatera będą spokojne oraz wolne od Dodge?ów.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A mi się wydaje, że to na koreańskich/chińskich serwerach tylko jest, bo wcześniej już gdzieś to widziałem....

Opublikowano

Wygląd klienta wygląda spoko, troche ubogo, ale zobaczymy w innych fotkach/w realu.

Co do tych przestróg dla trolli to THANKS GOD! nareszcie coś w tą stronę :) Trolli trzeba tępić, bo to jest na prawdę denerwujące, na normalu to olewka, sam często gram tylko z nudy ale ranked to już ranked, po co tam trollować ?

Dziękuje za informejszyn.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ekran logowania mi nie potrzebny, podczas wczytywania robie 10 innych rzeczy na kompie, ale to z trollowaniem to fajnie wymyslili. ciekawe tylko czy to bedzie tak pieknie dzialalo jak oni to opisuja, czy bedzie dzialalo na 2 tyg a poznej zlewka =). Pozyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Brak kar za wychodzenie z kolejki? No to pograne. Enemy picknie jakąś mocniejszą postać - insta quit. Powinni dawać perm bany za wychodzenie z kolejek na rankedach. Pierwsze wyjście - ostrzeżenie, drugie - delete konta.

Co do okna logowania: ja bym wolał jakiś obrazek, taki jak jest na przykład podczas wczytywania treningu. A gdzieś na dole małe picki.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przecież teraz mieliście od dawna brak kar za wychodzenie z rankeda =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie ma tego na PBE, wiec w nadchodzacym patchu na pewno nie wejdzie. Otatnio jak zmieniali kolejke do rankedów(trzeba potwiedzic wziecie udziału)to było najpierw na PBE, potem na oficjalnym.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...