Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomóżcie z ustawieniami :(

Marcinek :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wykupilem wczoraj serwer dedykowany za bodajże 25 zl tak dla siebie i dla kolegów żeby sobie pograć.

Na początku mi wyskoczyl komunikat jak chcialem wbic na serwer: no-premium, jakos sobie poradzilem, google dalo rade.

Ale jak wbijam na serwer (bez admina) to jest creative a w ustawieniach serwera jest survival, a po drugie jak cos uderze to znika i sie pojawia spowrotem, tak samo jak cos postawie :(

Jak to pozmieniać żeby po prostu grac tak jak na singlplayer tylko ze z kumplami?

Ps. Host wykupiony na craftserve.pl

rekl.png
Opublikowano

Trudno jest Mi to Tobie wytłumaczyć.

1.

Jak niszczysz klocek i pojawia się z powrotem to oznacza, że jesteś w strefie miasta.

Bez Operatora nic nie zrobisz.

2.

Może tylko Ty masz włączony tryb kreatywny?

Opublikowano

[quote name=Marcinek :)' timestamp='1347295551' post='5223429]

Siema, wykupilem wczoraj serwer dedykowany za bodajże 25 zl tak dla siebie i dla kolegów żeby sobie pograć.

Na początku mi wyskoczyl komunikat jak chcialem wbic na serwer: no-premium, jakos sobie poradzilem, google dalo rade.

Ale jak wbijam na serwer (bez admina) to jest creative a w ustawieniach serwera jest survival, a po drugie jak cos uderze to znika i sie pojawia spowrotem, tak samo jak cos postawie :(

Jak to pozmieniać żeby po prostu grac tak jak na singlplayer tylko ze z kumplami?

Ps. Host wykupiony na craftserve.pl

Wylacz serwer, zmien ustawienia na tryb survival i dopiero wlacz serwer.. nie zawsze to trybi.. ew w plikach serwera zmien a to jak cos uderzasz i znika to wina ze nie masz op-a

/op nick i po klopocie

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...