Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Calypso2 s3

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra jeszcze.

Bronie na 30 z ezotów, w pierścieniu teleportacji jest to - orktal - rek wiese i tam dropisz, najlepiej 25 - 30 lvl.

Opublikowano

Nie ma jeszcze gildii, bo nie chce zakładać gildii jak będę wiedział, że połowa gildii nie będzie grała. Szukam stałych graczy, dlatego jeszcze wstrzymuje się z gildią.

Nick; HARDZONE.

Opublikowano

Stalki sam nie wiem skąd oprócz ripa, bo ja swoje kupowałem zawsze, bodajże z red lasu od 86 z mobów jeszcze.

Truta od 75 w grocie ze wszystkich mobów, mi od 75 do 92 - 2 truty dropnęły.

Opublikowano

Mam taką samą prośbę jak Inferno ;D

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Typ serwera to można powiedzieć, że lekki hard no może trochę większy, ale ciekawie wyglądam może wbije i co nieco posprawdzam ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś co jest z serwerem? Stronki nie ma.. Channele są włączone ale baza chyba jest odłączona bo jest "Błąd podczas łączenia się z serwerem." (nwm nie znam się zbytnio na tym). Przez krótki czas na stronce coś pisało ale jako że serwer niemiecki to niewiele zrozumialem z tego. Jeśli ktoś ma jakieś info to proszę o napisanie. Szkoda bo serwer ZAJEBISTY.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...