Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromne Dmg

fixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesto widze jak na jakims serwerze ktos wali ze skilla 20-40k dmg i moje pytanie brzmi: co zrobic zeby zadawac takie hity? przeciez przecietne dmg np z wira u bodego to 5-6k a z krytykiem 10-12k, (a podchodzi np szaman i wali 20 pare k - padam na skilla) wiem ze jest takie cos jak bon na ludzi ale nawet z nim nie osiagniemy takiego rezultatu...

mh8561_1.jpg
Opublikowano

Hmm 7 bonow?? w czym z 40% np na wojow , bony na ludzi , wejdzie krytyk ,kd woja+5, syriusz+9 (kolejne pare % na ludzi) i aura i wirek P mysle ze wyciagnie 20k

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

hm pewnie otrucie+przeszywka+krytyk+ladne dmg+ladny skill+bony

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano
no dobra a jak na polskim metku w rekordach dmg sa takie po 40k?

Chyba krytyk + przeszywka. Albo mozna tez sie plikami pobawic. pisze ze np 50k a bylo 5k

Opublikowano

Przeszywka (pozbawienie przeciwnika obrony)+krytyk+skille na p+długi czas gry(nie wiem czy tak jest ale chyba wraz z czasem gry zwiększają się nam obrażenia, koleś na 74 lvl z duchowym na m4 pisało że wali przy pogromcy lwów +1 7k a ja wale z magnetem +9 i przy skillach na p 3,5k z wira)=ogromne obrażenia

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano
Przeszywka (pozbawienie przeciwnika obrony)+krytyk+skille na p+długi czas gry(nie wiem czy tak jest ale chyba wraz z czasem gry zwiększają się nam obrażenia, koleś na 74 lvl z duchowym na m4 pisało że wali przy pogromcy lwów +1 7k a ja wale z magnetem +9 i przy skillach na p 3,5k z wira)=ogromne obrażenia

Długi czas gry hmm...

Jak sie dowiem gdzie się zmienia czas postaci gry na swoim privku to sprawdze.

Opublikowano

ale to nie chodzi o minuty, na newlongju bywało żemiałem 25000 minut a bywało żemiałem 14 więc to nie o minuty chodzi, nie wiem dokładnie jak to działą ale jestem pewny że im dłużej grasz tym większe damage walisz.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...