Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Bankowe "Bez Opłat"

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do kogoś kto może się zna albo ma konto w takim banku

gdzie miesięczne wydatki są bardzo małe albo można ich w ogóle uniknąć.

Wszędzie są jakieś promocje, reklamy które mówią że opłaty wynoszą 0zł itd. ale wiadomo

jak to zazwyczaj wygląda. Nie będę też czytał całego regulaminu banku od deski do deski bo to też jest strata czasu.

Więc może ktoś z doświadczenia wie jaki bank się naprawdę opłaca? Dodaje że to konto

nie jest mi potrzebne do żadnych większych celów ani nie będzie tam regularnych wpłat.

Opublikowano

Ja mam zamiar zrobić konto w Amber Gold podobno dają sztabki złota.

Tak na serio to wystarczy zrobić konto i powiedzieć,że nie chcesz karty z kartą miesięcznie płacisz 5zł,a bez 0zł (to chyba obowiązuję każdy bank sam mam w tym tygodniu założyć konto to się okaże)

logo1.png
Opublikowano

nie ma banku gdzie się nic nie zapłaci, w każdym są jakieś koszty do zapłacenia, ubezpieczenia itp rzeczy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeżeli masz mniej niż 18 lat załóż konto w mbanku, izzykonto. 0 Zł za prowadzenie, przelewy, wyplaty i wplaty środków i darmowe prowadzenie karty. Mam konto 2 lata i nie było żadnych problemów. Polecam bardzo. Konto możesz mieć do 21 roku życia.

Opublikowano

Gówno wiecie. W co drugim banku masz konta studenckie, uczniowskie itd. do któregoś roku życia. Placisz 0 zł, ale hajs wezmiesz tylko z banku osobiscie, ba za karte wezma jak za zboze. Ja mam PKO BP kolo swojego domu, wiec logiczne, ze np. mi oplaca sie tam zalozyc, bo mam blisko i gotowke moge wziazc w 5 min. Popatrz na oferty bankow i tyle.

Cześć :)

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam w BZWBK od 16 roku życia można sobie założyć konto <30 (poniżej 30lat). Ogólnie koszta "utrzymania" są niskie. Plusem jest to, że można dołączyć np do grona programu PayBack i zbierać punkty i potem wymieniać na nagrody (bilet do multikina itd).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Polecam Bank ING.

Konto Junior już od 13 roku życia , 0zł za prowadzenie konta 0zł za kartę bankomatową .

Do ukończenia 18-stego roku życia nie ma opłat. Mam tam konto osobiście jestem bardzo zadowolony .

W każdym bankomacie wypłacam za darmo pieniądze . Nic nie płace .

ING BANK SLĄSKI NAPRAWDĘ POLECAM . Jest również bank internetowy i również za 0zł.

Jest to moim zdaniem najlepszy bank,najwięcej najlepszych propozycji dla kont JUNIOR .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Według mnie zawsze jest haczyk to za konto trzeba zapłać albo za to ze ma się kartę tu za to nigdy teraz w tych czasach nie nic za darmo ;)

Opublikowano

Już chyba 1000 taki temat.... No ale niech będzie...

Jeżeli dla osoby niepełnoletniej (czy tam nawet więcej) (od 13lat) polecam ING... jestem w nim bardzo długo,

utrzymanie konta i karty całkowicie darmowe.... nie masz żadnych obowiązków typu wydawania 50zł miesięcznie albo innych dupereli

dostępnych w innych bankach.... Karta zbliżeniowa Free, Konto internetowe (Bardzo proste w odróżnieniu od niektórych) darmowe....

Nigdy nie miałem żadnych problemów... no może raz, jak przypadkowo złamała mi się karta... lecz bez problemowo zamówiłem następną przez internet,

bez wychodzenia z domu....

Najlepiej jak przejdziesz się do banku z opiekunem i dokumentem tożsamości :)

Nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem, najwyżej proszę o usunięcie : (To jest link do oferty)

http://www.ingbank.pl/indywidualni/konta-osobiste#tab=2

Jeżeli masz 13-18 za prowadzenie karty nie ma żadnych opłat... a jeżeli masz 18-26 to tam bodajże musisz miesięcznie 50zł wydawać

i tu taki mały cennik skopiowany z w/w strony :

Prowadzenie konta: 0 zł

Korzystanie z karty VISA zbliżeniowej lub Debit MasterCard zbliżeniowej 0 zł

Przelew krajowy w PLN przez Internet

(za wyjątkiem przelewów typu Express ELIXIR i SORBNET) 0 zł

Wypłaty ze wszystkich bankomatów w kraju: 0 zł

Wydanie karty VISA zbliżeniowej lub Debit MasterCard zbliżeniowej ze standardowym wizerunkiem: 0 zł

Wypłata gotówki przy użyciu karty w punktach oznaczonych logo Cashback 0 zł

Pakiet Darmowy w ramach serwisu SMS

1329228482-U118767.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli masz mniej niż 18 lat załóż konto w mbanku, izzykonto. 0 Zł za prowadzenie, przelewy, wyplaty i wplaty środków i darmowe prowadzenie karty. Mam konto 2 lata i nie było żadnych problemów. Polecam bardzo. Konto możesz mieć do 21 roku życia.

Tak właśnie masz rację ja mam konto w mbanku od roku i nie zaplacilem ani złotówki a mam kartę i tp (mam 17 lat) i robie przelewy na allegro i kupuje co chce bez problemów ;p.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...