Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update] 14 DG , 130 CAP . Officialny Update !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka temat robię , dlatego , że za niedługo na serwerach pojawią się nowe bronie + cap 130 - wydaje mi się , że będą również nowe skille . Oczywiście nowe areny oraz nowe moobki itemy oraz pety. Zapowiada się ciekawie , nowa miasto , następnym krokiem ma być dodanie nowej "rasy" arabskiej.Temat jako wolna dyskusja.

Wiem że wiele osób to zainteresuję , dlatego zapraszam do obejrzenie powyższego filmu

:)

Pozdro Sh4ke

Edit @ Nowe skille na pewno są na końcu filmiku

:)

Opublikowano

kSro

Beznadziejne bronie ... po za kilkoma wyjątkami takimi jak XBow / TStaff ewentualnie jeszcze Bow.

TSword ma nie dopracowane SOX Glowsy.

Mobki znowu będą się powtarzać.

Cap80/Cap90 best ever.

Like za wrzutkę :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Daxer tak już jest w silku :) Bronie mnie się podobają są spoko , ale z moobkamki zawsze tak jest , przykład : Kwiatki na 33 level są takie same jak te na 46 level :)

Opublikowano

To będzie tak zwany "Update" z możliwośćią pobrania i wgrania na swój serwer, czy tylko jakiś programmer stworzył te bronie na konkretny serwer?

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Rekrut
Opublikowano

Ehhh Sh4ke. Synx wyraźnie napisał, że lvl będzie podniesiony do 125 nie 130. Na Csro-R już są beta testy z nowymi mapami, skillami euro, capem itd. Synx również mi napisał, że nowa rasa na csro-r może się pojawić na prawdę szybko. Miejmy nadzieję, chciałbym czegoś nowego spróbować w tym silku.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Air Sorry , ale nie czytam każdego tematu Synxa więc nie wiedziałem :/ Po 2 filmik świadczy że cap 130 jest , nieważne , miło że zmiany będą , nowe skille również China , Delma to jest offcial z Csro-R

Rekrut
Opublikowano

Air Sorry , ale nie czytam każdego tematu Synxa więc nie wiedziałem :/ Po 2 filmik świadczy że cap 130 jest , nieważne , miło że zmiany będą , nowe skille również China , Delma to jest offcial z Csro-R

Oby nie zpartoczyli EU skilli, jeśli Arabian wejdzie w grę wracam na cSRO obczaić co i jak. :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Wiec tak bronie troszke dziwne jak dla mnie juz tak odchadza od silka . Moobki nic nowego juz chyba nie maja czego wymyslic . Ta klasa arabian nie wiem co o niej myslec kazdy teraz bedzie pewnie robił nowa postac zeby ja sprawdzic zobaczymy moze bedzie dobra . Chyba teraz czekam na nowe skille bo to mnie najbardziej interesuje a co do miasta takie dziwne juz w ogole wszystko odchodzi od czasow cap 90 / 100 i z tymi petami to syf jakich mało.

@edit i zaraz znow sie zacznie nowa fala serwerow 5 na dzien i na kazdym po 100 osob :(

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...