Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server na craftserve.pl

rafix99nni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wykupiłem server na craftserve.pl z dirtu :) Bo będę gram tam tylko z kolegami to może być słaby :) Przelew zrobiłem około godziny 15 a jest 16:30 Kiedy aktywują server ? Długo się czeka ? Przelew robiłem z Pko :)

A i jeszcze jedno jak wchodzę w zakładkę server to wyskakuje takie onkienko aktywuj server sms za 17 zł ale to chyba reklama ? bo potem zamykam to krzyżykiem ,,X'' Noi przechodzę do zakładki portfel czy zapłać jakoś tak .... Czy muszę tego sms wysłać ? Bo nie kumam skoro tak to się nie opłaca bo opłaciłem server i jeszcze sms za 17 zł ?? wtf ??

Macie ss:

http://zapodaj.net/f7c20860e24f7.bmp.html

Opublikowano

@up już aktywowali ;d ale jak ustawić seeda albo mape na servie ? bo ja nie mogę jakoś ustawić wpisałem seeda a się nic nie zmieniło muszę usunąć mapę ?

Opublikowano

Refreshuj co 24 godziny. ;)

Tak, wyłącz serwer, usuń obecną mapę i w server.properties wpisz seeda lub w panelu, tam masz ustawienia -> świat i możesz wpisać seeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...