Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena]Zabójca

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info w spoilerze.

zabojcapn_xhxxres.png

Wycena z osłoną i bez.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

na avalonie jest to ok 15kk... Oslo dosyć dobra a u7+8 to dobrze. myślę że 15kk wyciągniesz

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

ale zauważ że jest to broń u7+8 oraz oslo nie jest jakaś lipna. Skoro czyste chodzi po 25kk to odejmuje się ok 10kk

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

No ale Jigoro bron z Oslo idzie taniej bo trzeba pefumy kupywac >< Co z tego ze Oslonka jest dobra, to nie ma znaczenia.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

u7 czyli na perfumy ok 8kk. Ja napisałem ze 15kk z oslo czyli gra bo za czyste weźmie ok 25kk... Popatrzcie na ceny duszy, ( nie na oblecha bo to inna bajka )... Jednak kuba pamiętaj że to nie jest pełen więc kupi go gostek który ma dobrego berka, ponieważ do innych sp liczy się tylko pełen

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

TheAlsen oslo nie ma znaczenia ? hahaha a jakby on np. sobie wpierdzielil oslonke warta 100kk do tego zabojcy to tez by nie bylo znaczynia?

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Aby ściągnąć oslo potrzebujesz 120 perfum więc jest to ok 7kk. Jednak ponieważ oslo są teraz dosyć drogie to dlatego odlicza się 10kk. Więc tak :

Oslo 12-15kk

Bez 21-24kk

jigorus.png

By Harukimisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...