Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki wakacyjnego konkursu na MPCForum

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na zdjęciu wygranym nie było nic nadzwyczajnego, inne fotki były o niebo lepsze, no chyba że głównym kryterium wyboru były dziewczyny.

No ale cóż, gz.

Jak zwykle odnosze wrazenie ze konkursy na MPC jak i udzial w nich nie maja wiekszego sensu, bo yuri daje temat "wakacje" a wybiera na 1 miejsce zdjecie ktore mozna zrobic o kazdej porze roku w kazdym miejscu i o kazdej godzinie ( przy dobrym sprzecie ).

Nie wiem jakimi kryteriami kierowało sie yuri ale moim zdaniem Flinn zasluguje na 1 miejsce, bo wydaje mi się ze chyba nie od Nas zalezy jak wygladamy. A konkurs mial byc wakacyjny a nie pokaz pieknosci ;)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

A to zjebałem, wystarczyło wstawić zdjęcie znajomej albo fotkę z telefonu z wycieczki do Rzymu i bym zgarnął od razu 2 pierwsze miejsca...

GZ Flinn

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chill, chodzi o zabawę a nie o plakietkę. Jak powiedział glinka w jakimś temacie - są gusta i guściki, o tym się nie dyskutuje, acz dla mnie Flinn też ma 1-sze miejsce.

Jeszcze raz gratuluje.

Opublikowano

Widać, że ustawione, rzeczywiście jak ktoś tam wspomniał są gusta i guściki, ale sweetfocia zdobywająca pierwsze miejsce ?

Zdjęcia praktycznie fenomenalne

No właśnie widać, zwłaszcza po zwyciężczyni BM...

Ja bym nagrody za 1 miejsce zamiast Kalthy dał np. Degistivovi (2 zdjęcie) , SPATowi (także 2 zdjęcie), Sheide (2 zdjęcie naprawdę dobre). Aurille (jeśli to Jej zdjęcia :P)

Gratulacje dla reszty ;).

Opublikowano

Kaltha wrzuciła swoją fotkę i wygrała..

Ciekawe gdzie tutaj jest sprawiedliwość ?

Może ten konkurs powinien się nazywać "Sweet focie"

805491408806070489277.png

Opublikowano

Następnym razem wstawię fotkę jakiejś laski z fb.

GZ.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

Nie chodzi o plakietkę, ale o to iż temat głosił: WAKACJE. Może walnęła tą fotkę na wakacjach, ale co w niej jest specjalnego ? Nic.

Heniutx mógł wygrać, lub milion innych osób które zrobiły rewelacyjne zdjęcia. Sam osobiście jestem lekko zniesmaczony werdyktem.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Omg, beczycie o jakas plakietke..

Jesli miala najlepsze zdjecie to miala, trudno.

GZy.

Rzecz w tym, że nie miała, o to się rozchodzi ;).

Opublikowano

W końcu jedyny normalny admin który nie patrzy na to gdzie ktoś był tylko na zdjęcia jak zostały zrobione ;) Gratuluję wygranym pozdrawiam KichaMCPL ;)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

mogliscie jej dac tego black membera za twarz a pierwsze miejsce dac komus kto mial dobra fote

malo to osob lata z konkursowymi rangami za "pomoc" rmcfowi i reszcie wesolej gromadki ?

jedna wiecej by wam nie zaszkodzila

Opublikowano

Omg, beczycie o jakas plakietke..

Powiedz to Vanoshowi h3h3h3h3

Moim zdaniem i tak były o niebo lepsze zdjęcia, wakacyjne zdjęcie samo za siebie mówi - ładny widok, krajobraz, ciekawe miejsca, to nie morda jakiejś nastolatki na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...