Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp skille ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam woja 78lvl i chcę grać surą wp mam zamiar wbić jej 70lv to jest lajt ale moje pytanie brzmi jaki build robić ??? Ostrze, Strach, Wir, Palec czy Ostrze, Zbroja,Strach,Wir powiem tylko że bd grał tą sura i mam zamiar dobić jej 86lvl... Nie chce słyszeć takich odpowiedzi " graj wojem "

Opublikowano

zalezy czy pvp czy exp czy drop.. to wszystko zmienia

pvp ostrze>wir>palec>rozpro potem strach wir mozna zmienic z palcem ale wirkiem lepiej expic

exp ostrze >zbrojka>wir>strach>paluch

drop ostrze>zbr>strach>wir>paluch'

ale jesli preferujesz gre 4fun to ja dawalem na swoim wp na s14 ostrze zbr paluch wir ma sie sporo defa przy czym 2 skile ofensywne dasz rade na dt jesli bd dawal wit a jesli chcesz drop to oczywiscie intel+ full sila potem zreka chyba najlepsze ja tak poszedlem przy 2 ofensywnych i nie jest zle 700 defa z zbr eq coprawda bez 5 bonow ale z hp da sie zrobic dt jesli masz kogos do lucznikow wybijania to tyle odemnie wiadomo komus moze sie podobac komus nie ja tak ci proponuje

Opublikowano

Oczywiście ja mówię Ci teraz o PL czy Hardzie :P gdyż nie grywam na easy, bo to gówno ^^

Ostrze/Strach/Wirek/Zbrojka/Palec

I uwierz mi, że lajtowo łapiesz las/v2/pvp :)

Opublikowano

Ale ja nie potrzebuje tej sury do dropu tylko do grania nią a w grocie zbroi i tak sie nei uzywa... A poza tym każdy na 86lvl cofa zbr. znam typa ktory wgl nie daje w czar zbr ma na 0 pkt i z 75 na 86 wbil w ciagu 3 tygodni jakos w grocie

Opublikowano

Ostrze -> Zbroja -> Wir -> Rozproszenie -> Strach -> Palec . Wedlug mnie najlepszy build . Zreszta poczytaj poradniki te co dal D4WiD3k to mysle, ze dobierzesz sobie najlepszy build ;) pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...