Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Minecraft.

Deluxe700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mozliwe ze pisze problem w zlym dziale, ale nie znam innego dzialu.

Moj problem jest taki. Po zainstalowaniu Adventure Craft przestal mi dzialac Minecraft.

Screena daje w Zalaczniku!!!

Moge jeszcze powiedziec ze moge grac na stronce, ale to mi sie nie podoba wole Launchera.

I takze moge grac na Offline.

post-734323-0-78322400-1347212601_thumb.png

Opublikowano

Ściągnij oryginalnego Minecraft'a ze stronki, lub np. w moim przypadku kiedy mam 8Gb ramu, zrobiłem wersję 4gb. Zrób wersję połowy swojego ramu na komputerze i odpal przez to, poradników jak taki pliczek zrobić jest full na YT, wystarczy wpisać : ,,jak przydzielić więcej ramu do Minecraft'a", Jak nie będzię działać, to kombinujemy dalej. A i przypomniało mi się, możesz zrobić też tak, PPM na ikonke mc --> Właściwości --> Zakładka ,,Zgodność" I ,,Tryb zgodniści" przestaw z Windows XP na Win. 7/Viste. Może pomoże, ja na 7 w większości gier muszę tak robić, bo nie działają poprawnie..

Opublikowano

Najprawdopodobniej twój launcher nie ma połączenia z minecraft.net, czyli po prostu

launcher wyszedł, a mojang zmienił wszystkie dane w plikach przez co laucher nie może połączyć

się z minecraft.net

Albo może być tak że podczas włączania launcher wyskoczyło okienko o pozwoleniu korzystania z internetu

a ty je zamknąłeś nie zaznaczając że na to pozwalasz

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Ściągnij oryginalnego Minecraft'a ze stronki, lub np. w moim przypadku kiedy mam 8Gb ramu, zrobiłem wersję 4gb. Zrób wersję połowy swojego ramu na komputerze i odpal przez to, poradników jak taki pliczek zrobić jest full na YT, wystarczy wpisać : ,,jak przydzielić więcej ramu do Minecraft'a", Jak nie będzię działać, to kombinujemy dalej. A i przypomniało mi się, możesz zrobić też tak, PPM na ikonke mc --> Właściwości --> Zakładka ,,Zgodność" I ,,Tryb zgodniści" przestaw z Windows XP na Win. 7/Viste. Może pomoże, ja na 7 w większości gier muszę tak robić, bo nie działają poprawnie..

Ze zgodnoscia juz robilem mam nastawione na Win 7 ale zostaly mi jeszcze inne opcje. Co do sciagania oryginalnego Minecrafta ze stronki juz to robilem. A przydzielenie wiecej ramu do Minecraft to tego nie robilem i zrobie.

Najprawdopodobniej twój launcher nie ma połączenia z minecraft.net, czyli po prostu

launcher wyszedł, a mojang zmienił wszystkie dane w plikach przez co laucher nie może połączyć

się z minecraft.net

Albo może być tak że podczas włączania launcher wyskoczyło okienko o pozwoleniu korzystania z internetu

a ty je zamknąłeś nie zaznaczając że na to pozwalasz

Nie, nic nie wyskoczylo.

Opublikowano

Dzieki Rzeżuszek

Juz dziala wszystko Dodalem Ramu.

Temat do Zamkniecia.

Juz dziala Dodalem Ramu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...