Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego nikt nie potrafi zrobić serwa 4fun nawet wyszedł niby 4fun Sagamt2 ale to żaden 4fun predzej medium/easy

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Napalilem sie strasznie widzac nowa zapowiedz lecz kiedy przeczytalem ze to hamachi juz sie zawiodlem . Chlopaki zainwestujcie w dedyka ;p

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Serwer nadaję się na dedyka, profesjonalny.

Panth, odblokuj pw albo usuń wiadomości bo mam propozycje.

Opublikowano

Pierdolicie kurwa farmazony. Wasze jebane dedyki padają po kilku dniach. Grałem na wszystkich startach tego serwera(małe poprawki) i było warto grać, bo serwer stał bardzo długo. Z administracją można było i nadal można się dogadać. Jest to jeden z najlepszych serwerów hamachi jakie w ógole wyszły. Szkoda że hamachi ?? To wejdźcie sobie w dział serwerów hamachi i zobaczycie że 80% serwerów to są tzw. "gotowce". Ten taki nie jest i mam nadzieję że nie będzie. W końcu po półrocznej przerwie zagram sobie ponownie na Pantheonsie, bo warto zagrać na tym serwerze, nieważne że jest serwerem hamachi. Pozdro dla kumatych od Lindena.

@@ Edit:

Kocioł na ile miałeś opłacone forum ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie? I co znowu masz zamiar odpalić ten serwer na góra miesiąc i nie poradzisz sobie z jakimś problemem tak jak było ostatnio?

Opublikowano

Prezentacja zachęcająca nie jest gdyż masz sam opis, serwer bardzo przybliżony jest do Pl więc gdybym miała wybierać to na pewno Pl, skoro hard za dużo ułatwień.

A tak na marginesie który to już Wasz serwer w bardzo krótkim czasie ?

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na moje to jak zwykle prezentacja się ukazała poraz n'ty i poraz n'ty serwer nie wystartuje.O beta testach ani widu ,ani słychu tak samo o stronie która jest nieopłacona można wywnioskować ,że za kilka miesięcy znowu pojawi się zapowiedz i znowu serwer nie wyjdzie.Straciłem nadzieję po którejś tam prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...