Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rozłączono przez serwer!

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, a mianowicie wbiłem sobie na swój serwer który stoi na ownserver.pl później mi scrashowalo klienta to wbijam 2 raz, a tu nagle pisze mi : Rozłączono przez serwer. Próbowałem zmieniać wersje na ownserverze na 1.3.1 R2.0 oraz klienta minecrafta miałem na 1.3.1 i dalej miałem: Rozłączono przez serwer. Zaktualizowałem klienta na 1.3.2 i nie działa także.

Wiecie jak to naprawic ? Bo na tym serwerze jestem Właścicielem i chce wiedzieć co gracze robią .

PS: Próbowałem zmieniać nicki na zhackowanym kliencie i dalej to samo. I innym działa serwer tylko nie mi .

Za dobrą odpowiedź daje Limit Lajkow !

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Nikt nie miał dostępu do ftp?, próbowałeś reinstalnąć mc?,.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby napisane do supportu ownserva i poczekać na odpowiedź.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że kolor żółty zniechęca do czytania, więc w jakim celu on?

Twój błąd, jak sama nazwa mówi wskazuje na to że zostałeś Rozłączony przez serwer, więc wina stoi po stronie

serwera, nie twojej. Najprawdopodobniej wersja serwera nie zgadza się z wersją twojego klienta minecraft'a, bądź na odwrót.

Przyczyną mogą też być błędy chunków tak zwane "chunk error", które bugują mapę po czym mapa buguje serwer.

Poleciłbym Ci przeinstalować serwer i zrobić to co opisałem wyżej.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up

Thx za radę. Leci like :D ... Wszystkim !

@topic

Sprawa jest już załatwiona, okazało się że ktoś mnie zbanował na IP . -.-

Temat do zamknięcia !

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...