Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zacinanie się gry.

pr0luki1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc witajcie mam taki maly problem w wot otoz w bitwie zacina mi sie myszka a zaraz po tym zatrzymuje sie czolg i po chwili znowu wszystko dziala i tak co ok 1 min probowalem reinstall itd nie wiem co zrobic na innych kompach mi wszystko ladnie dziala probowalem zmieniac grafike i nic nie wiem co robic poradzcie pls

a do tego kiedy pisze w bitwie czasami mi przeciaga slowo np: siemaaaaaaaaaaaa nie piszcie ze to przez sprzet bo tak jest tylko w bitwie w wocie

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RAVONER przestań z tym "może komp się grzeje?" nie znasz się to nie pisz!

Odłącz myszkę i sprawdź czy na innym komputerze też będzie tak ją ciąć, jeżeli tak to wina myszki.

Jeżeli nie, zainstaluj najnowsze sterowniki do grafiki i stery od płyty głównej.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

RAVONER PO RAZ OSTATNI MÓWIĘ CI, WYJDŹ! Nie znasz się, a gadasz i nie potrzebnie roboty chłopakowi na robisz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Napisałem już:

Odłącz myszkę i sprawdź czy na innym komputerze też będzie tak ją ciąć, jeżeli tak to wina myszki.

Jeżeli nie, zainstaluj najnowsze sterowniki do grafiki i stery od płyty głównej.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja mialem takie scinki ktore byle spowodowane grzaniem sie kompa i resetowaniem akceleratora graficznego, po krotkim resecie wszystko wracalo do normy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Gdyby była to grafika to za pewne miał by też inne objawy, między innymi "artefakty" i nagłe spadki fps.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

nie mam takich ale mam pytanie i sorry za nie bo pewnie jest glupie jak zaktualizowac stery do plyty glownej bo stery od grafiki sa najnowsze a plyta glowna to yyyy nie wiem sam proboje znalezc

Opublikowano

Upewnij się jaką masz płytę główną, znajdę Ci sterowniki, aczkolwiek wątpię że błąd leży w tym, albowiem komputer cały się zacina a nie tylko myszka. Flap, może to rzeczywiście coś z grzaniem komputera. ;)

Opublikowano

Niee to nie możliwe by było to grzanie się komputera, gdyż skutki grzania się podzespołów to spadek FPS.

Możliwe że to wirus, masz jakiegoś anty wirusa i firewalla?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

pc

na lapie wszytko mi ladnie chodzilo a teraz mam pc

Płyta główna: Typ procesora DualCore Intel Pentium D, 2800 MHz Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej Nieznane Pamięć fizyczna 2048 MB Typ BIOS'u Nieznane Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1)

prosze bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...