Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LEVEL+MONEY+PART FARMING BOT] QuickRace Bot v3.2

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to kolejna wersja botu, który nabija nam: kase, lvl, części tuningu i wizualne oraz podwyższy nam statystyki. Program robi za nas automatycznie wyścigi w trybie SinglePlayer.

post-315272-0-80530500-1347203329.png

INFO ~~> TXT:

1. Włącz grę - zaloguj się - wejdź do gry.

3. Ustaw rozdzielczość gry w ustawieniach grafiki na 800x600.

4. Uruchom Trainer od GMZ albo od FTW (do pobrania niżej).

5. Włącz w trainerze opcję F9 - AutoFinish.

6. Uruchom Bota.

7. Dołącz do jakiegoś wyścigu single player i pozostaw tak te okienko wyboru z trzema opcjami.

8. W bocie ustaw dowolną wartość wyścigów i kliknij OK.

9. Cieszysz się nowymi częściami i darmową kasą oraz podwyższeniem pozytywnych wyścigów - statystyk.

10. Dajesz LIKA ;]

INFO ~~> IMG:

1. Otwierasz mapę - klikasz na jakiś wyścig najlepiej Sprint i klikasz "Dołącz"

post-315272-0-68665300-1347205402_thumb.jpg

2. Pokarze Ci się takie okienko i tak zostawiasz.

post-315272-0-36404600-1347205408_thumb.jpg

3. Uruchamiasz trainera i BOTA, włączasz w trainerze opcje F9 a następnie klikasz przycisk GO w bocie (tylko pamiętaj żeby okienko z 2 zdjęcia ci się nie zamknęło.

post-315272-0-97331100-1347205396_thumb.jpg

SCAN - BOT:

https://www.virustotal.com/file/5a3ce3538f4f131ad63f6120cd3124080ca375db5952a677b0261f4db1524f0b/analysis/1347203274/

SCAN - TRAINERS:

https://www.virustotal.com/file/d273c95cc15ad46b0d39d8829dc63a556aaec7bd7d67ca0104c036f2767a756e/analysis/1347204474/

DOWNLOAD - BOT:

QR Bot v3.2.rar

OR:

http://www2.zippyshare.com/v/47307474/file.html

DOWNLOAD - TRAINERS:

http://www31.zippyshare.com/v/8961435/file.html

UWAGA:

Niektórym może bot włączać opcje grafiki i inne okienka zamiast wyścigu - w tym wypadku należy przesunąć okienko (obrazek nr.2) do końca prawego górnego rogu.

Opublikowano

Poco kopiujesz tematy? Zrobilem juz taki na temat bota ktory zarabia. Wiec niewiem poco robisz kolejne. Jestes idiota?

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Poco kopiujesz tematy? Zrobilem juz taki na temat bota ktory zarabia. Wiec niewiem poco robisz kolejne. Jestes idiota?

Wybacz mi, nie zauważyłem twojej aktualizacji - Idiotą może Ty jesteś, tylko o tym jeszcze nie wiesz.

Opublikowano

Wybacz mi, nie zauważyłem twojej aktualizacji - Idiotą może Ty jesteś, tylko o tym jeszcze nie wiesz.

Na drugi raz zanim usiadziesz do komputera, umyj ślepia. Niemam ochoty sie klocic. Stwierdzam jedynie fakty.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Na drugi raz zanim usiadziesz do komputera, umyj ślepia. Niemam ochoty sie klocic. Stwierdzam jedynie fakty.

Ja też nie chcę się kłócić - nie widziałem twojego updata - A ślepia ma kura, koń, świnia lub inne zwierze ja nie zaliczam się do zwierząt, może w twoim otoczeniu tak na Ciebie mówią, ale nie musisz na kogoś tak też mówić.

Opublikowano

Ja też nie chcę się kłócić - nie widziałem twojego updata - A ślepia ma kura, koń, świnia lub inne zwierze ja nie zaliczam się do zwierząt, może w twoim otoczeniu tak na Ciebie mówią, ale nie musisz na kogoś tak też mówić.

Jak niechcesz sie klocic to poco mi odpisujesz? Jestem kulturalny ale do czasu. Skad w ogole mozesz wiedziec w jakim otoczeniu sie obracam i kim jestem, dla mnie to ty szczeniak jestes, gowniarzu 18 letni. Wnioskujac po twojej odpowiedzi jestes naprawde idiota. Uprzejmie prosze o nie denerwowanie mnie bo nie lubie obrazac ludzi szczegolnie przez internet. W ogole ciach bajera i juz cisza

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

@OFFTOP

Wiem że to będzie spam, jeśli dostane warna pogodzę się z tym.

hg123 - idiotą możesz być ty (bez obrazy z mojej strony) , naskoczyłeś na chłopaka właściwie za nic, może nie zauważył albo zwyczajnie nie wiedział że aktualizujesz temat. Poleciałeś z wulgaryzmami jak "szczeniak", on za to zachował się poprawnie i starał się Ciebie nie obrazić ale się nie dało w moim odczuciu... Teraz nawet napisał że już nie chce się kłócić a ty dalej swoją serię wyzwisk. Uważaj kogo nazywasz szczeniakiem, po za tym sam nie lepiej się zachowujesz.

Opublikowano

Pisałem o tym kilka razy: przesuwanie okienka nic nie da bo bot i tak porusza się w jego obrębie i trafia w dany punkt. Pomaga jedynie restart bota (co też robi się przy przesuwaniu) lub zwiększenie opóźnień (1000 = 1s).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@OFFTOP

Wiem że to będzie spam, jeśli dostane warna pogodzę się z tym.

hg123 - idiotą możesz być ty (bez obrazy z mojej strony) , naskoczyłeś na chłopaka właściwie za nic, może nie zauważył albo zwyczajnie nie wiedział że aktualizujesz temat. Poleciałeś z wulgaryzmami jak "szczeniak", on za to zachował się poprawnie i starał się Ciebie nie obrazić ale się nie dało w moim odczuciu... Teraz nawet napisał że już nie chce się kłócić a ty dalej swoją serię wyzwisk. Uważaj kogo nazywasz szczeniakiem, po za tym sam nie lepiej się zachowujesz.

Po pierwsze nie wpieprzaj sie w nie swoje sprawy, nie pisze do ciebie to sie nie oddzywaj. Od kiedy nazwanie kogos "idiota" jest wulgaryzmem? Stwierdzilem jedynie fakt. Szczeniak, wulgaryzmy hahaha o czym ty do mnie piejesz czlowieku, z tego co wiem to masz 16 lat, przynajmniej tak zaznaczyles na stronie wczoraj wchodzilem na twoj profil. O czym my mowimy, szufladkuje cie razem z tym kolega ktorego tak brzydko twoim zdaniem nazwalem. Nie musze uwazac bo widze szczeniackie zachowania a ty robisz identycznie to samo. Zreszta czlowieku nie powinno cie to interesowac. Niemam ochoty z toba gadac wez odbij odemnie

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Miki ktory popelnia zalosne bledy ortograficzne uwaza innych za idiotow?

Wszystko ok, ale hg123, naskakiwanie na wiek tez jest zalosne...

+ za checi

Opublikowano

Oby dwaj dostaliście 10% do paska. Panowie, takie rzeczy proszę wyjaśniać na pw, to jest forum, a nie jakiś śmietnik do kłótni. Nie będe zaczynał dyskusji kogo wina, oby dwaj jesteście sprawcami i zostaliście ukarani. Jeszcze 1 post na temat kłótni i zawieszam na 3 dni za obrazy.

@down

Omg, raz się pomyliłem, bo do budy się spieszyłem, a Ty robisz z igły widły. Przepraszam jak kogoś tym uraziłem -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...