Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe odznaczenie + nowy wygląd obecnych.

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Dzisiaj przeglądając internet natknąłem się na takie coś. ;P

Bronz:

9Gkk9.png

Srebro:

aRw8b.png

Złoto:

zMhna.png

Platyna:

YoHxi.png

I uwaga nowość! DIAMENT:

uBfr1.png

Nie wiadomo co oznaczają konkretne tiery.

Źródło:

http://imgur.com/a/cuf1L

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ładnie wyglądają, fajnie by było jakby je wprowadzili. To "srebro" dzisiejsze wygląda jak niebłyszcząca platyna. Nowsze były by o wiele lepsze.

Game Over

Opublikowano

Niezłe, dobrze by było gdyby wprowadzili cos nowego, nie tylko samych nowych champów :P. Trudno je miedzy soba rozroznic bedzie :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Jak wprowadzą to będzie wyczes. Te nowe championy stają się nudne... Co z tego że są none stop nowe jak nie ma nic pozatym ;p

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Popieram. Te champy to już przesada. Chcą jak najwięcej zarobić na tych RP'kach. Mi już co prawda zwisają te nowe champy. Odznaki były by świetną nowością.

Game Over

Opublikowano

a wiadomo kiedy bedzie patch z połowy września i czy wogole takowy bedzie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

a wiadomo kiedy bedzie patch z połowy września i czy wogole takowy bedzie

Nie ma jeszcze nigdzie informacji od RIOT'u, że takowy patch będzie miał miejsce.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Na 100% to będzie na nowy sezon. No ale jeszcze troszkę na niego poczekamy :D

Nieco ponad miesiąc/półtora miesiąca

Popieram. Te champy to już przesada. Chcą jak najwięcej zarobić na tych RP'kach. Mi już co prawda zwisają te nowe champy. Odznaki były by świetną nowością.

;)

Na czymś muszą zarabiać, jak widać nowe postacie wchodzą w pakiecie ze skórkami, dlatego tak dużo osób je kupuje, popatrzmy np. na "Cybernetyczny Ezreal".

Opublikowano

mi sie wydaje ze nowe itemy/mapy byly y o wiele ciekawsze od bohaterow a po za tym dodal bym cos takiego jak teamowe championy np max 5 ;] mysle ze byloby to dosc ciekawe urozmaicenie ze kazdy team ma takich wlasnych championow i moze kazdy gracz z teamu ich uzywac ;p

a co do tematu to zajebiscie sie to prezentuje juz czekam na dodanie na normalny server ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...