Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jerzyk321

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi to pomoże na pewno w walkach, nienawidzę jak jakieś drzewo czy inne gówno czołg zasłania :)

FPSy FPSami ale tu chodzi o lepszą widocznośc :) Pomyślcie. Lepiej strzelać czolg za krzakami czy na otwartej przestrzeni?

Jak ma ci to pomóc? Tylko tyle że widzisz lepiej wroga bo nie ma koron drzew dzięki temu lepiej można przy celować ;)

Dokładnie tak jak napisał Flap_pl jedyny plus to, że widzisz czołg normalnie a nie tylko kontury ale to dużo nie zmienia :D

Właśnie dlatego WG nie zezwala na ten mod

Cytat z innej stronki o tym modzie

* Ten konkretnie plugin nie jest zaaprobowany przez administrację Wargaming, więc używając go, robisz to na własną odpowiedzialność(czyt. możesz wyłapać bana)

Ja nawet nie próbowałem go ściągać i raczej nie będę

Pozdro

Opublikowano

heh Mnie nie pytaj.

Zapytaj WG jak już bana wyłapiesz ;)

Oczywiście że to forum o cheatach ale nie każdy wie że za ten hack można dostać bana bo tu teraz więcej modów za które się nie dostanie bana niż hackow za które już bana wyłapać mozna

Opublikowano

I tak jestem ciekawy jak oni to mogą sprawdzić tak samo jak granie przez 2 osoby na koncie(w sumie przez IP) ale i tak żeby każde konto z osobna sprawdzali.Wydaje mi się, że oni tylko straszą, że dadzą bana żeby nie grać a tak naprawdę to im to wisi.

Opublikowano

Co ten mod ma wspólnego z hitzone?

tu po prostu krzaki ci nie zasłaniają w jakiejś tam odległości

a hitzone jest po to żeby wiedzieć gdzie wrogi czołg ma słabe punkty

co ci po NTC jak walisz byle gdzie z nadzieja że przebijesz się przez pancerz.

Chyba że się gra np do V tieru to tam zazwyczaj nie ma znaczenia gdzie trafisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...