Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instalacja map & rozmieszczanie aut

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak instalować mapy na serwer samp i żeby auta były gdzie ja chce, a nie stoją jakieś przy ulicach. Chodzi mi że np wgram jakaś mape swoją np. jakaś 1 baze, a za tydzień będe chciał włożyć drugą bazę, ale nie podmienić bazy tylko żeby te dwie były jak to zrobić, robić? w ogóle chyba jak się instaluje mapy to trzeba ich format zmieniać proszę o wytłumaczenie :)

Także interesują mnie owe skrypty (przydały by się wytłumaczenie jak owe skrypty skonfigurować lub poradnik):

- skrypt na domki, by mogli kupować domki za 8 000 000$ załóżmy i żeby płacili za to respem

- bank gdzie się przechowuje swoją kasę, bo jak ktoś zabije kasę się traci tylko resp zostaje

- załóżmy na dole by pisało jaki ma się lvl, ile respa, nick, i załóżmy zniszczenie auta, ogólny skrypt na lvl, resp itp

- skrypt na więzienie za zabijanie z auta itp.

- skrypt na /cheats

- skrypt na /auto by spawnować załóżmy auta za 10 000$

- skrypt na teleporty np. żebym zrobił na tp na /lv, /ls, /sf, /lv-lot i jakies inne

- skrypt na gangi (zwykłe komendy gangu np. zmiana nazwy, utworzenie ganu, kasacja gangu, info o gangu itp. oraz statystyki gangów jakieś załóżmy za zabicie w gangu gościa gang dostaje 3 respa i jest ranking który gang ma najwięcej respa)

- skrypt na robienie strefy bez dm

- skrypt na prywatne auto, może być taki skrypt że auto jest tanie do kupienie, ale jak wybuchnie lub wpadnie do wody znika :) i żeby nad tym autem pisało Właściciel: [nick]

- skrypt na zabawy z boku np. chowany, wojny gangów itp.

- skrypt na rangi admin,moderator,vip,head admin

- skrypt na eventy np. byz robić graczom wycieczkę lub dm gdzieś na dachu

- skrypt na komendy admina np. komenda /ann na te pisanie na ekranie na środku, komenda /repsawn itp. :P

To by było na tyle (chyba :D) bardzo bym prosił o ogólne wytłumaczenie, gdyż narazie nic nie umiem robić z sampem... nic nie ogarniam.

Prosił bym o kontakt z osobą która by mi wytłumaczyła

Możemy rozmawiać na ts3 lub skype lub nawet na gg

Jestem w stanie zapłacić prawdziwą kasą przez przelew paypal, wysłanie sms'u lub sms'ów lub kupić doładowanie na kome, możemy także dogadać się w inny sposób :)

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

odświeżam, zna się ktoś na sampie(skryptach) jeśli tak proszę o pomoc tak jak mówiłem mogę zapłacić za pomoc!! proszę help ;/

Opublikowano

eh :( chyba nikt tu się nie zna? znacie może stronkę gdzie mogę się poradzić kogoś, spytać się jak to robić i wgl.?

//double post

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...