Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Forum LoL Team

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko czy to będą 2 teamy West i East czy jeden, wybrany przez modów ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

To zależy, jeśli będzie sporo dobrych kandydatów to stworzymy teamy na obu serverach, a tak to stworzymy team tam gdzie będzie wyższy poziom.

Opublikowano

@Up

Z tym poziomem to nie do końca tak jest no ale niech ci będzie.

Ogólnie to dobrze by było mieć ekipę na eaście i na weście. O której dasz to całe info?

Opublikowano

Hahahahahhahahaah, sorry, ale większość osób tutaj składa rabadona na sorace :D

To nie miałoby większego sensu bytu, 0 zgrania...

Napisał pro elo koksu z elo 3000.Moim zdaniem jest to dobry pomysł, tylko trzeba wybrać jakąś ogarniętą osobe żeby to tylko wyłoniła najlepszych graczy i ogarnęła to wszystko.Poziom na pewno jakiś jest i nie wolno od razu pisać że nic sie nie uda bo większość tutejszych graczy składa rabadona na sorace

Opublikowano

Hahahahahhahahaah, sorry, ale większość osób tutaj składa rabadona na sorace :D

To nie miałoby większego sensu bytu, 0 zgrania...

Za pewne jesteś jedną z tych osób, bo moderatorzy na tym forum prezentują niższy poziom niż 3/4 użytkowników.

Co do tematu, bad idea, powody wymienione powyżej.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wg mnie to nei wypali bo oczywiscie mody będą w teamie 100% nawet jak lamią w huyj ale przeciez no kurwa ja mam mona na mpc nie wazne ze nei umiem grac wazne ze mam moda i bede w teamie! chujowy pomysl - nie wypali raczej nawet jesli to trzeba by bylo zagrac z kazdym przynajmniej 2-3 gry zeby zobaczyc czy ten ktos umie czy nei umie grac - a kandydatow pewnei bedzie w huj bo 1 gre moze komus pojsc ok a nastepna juz niestety nie takze po 1 meczu na glowe to nie ma sesu. po 2 trzeba znalezc osobe ktora bedzie "sprawdzala" kandydatow powinien to bys ktos dobry z dobrym skillem na lane (nie jungler np. ja jestem junglerem i slabo bym sie nadawal bo nie wiem do konca jak powinienem grac na lane) po 3 bedzie masa dzieci z dopiero co wbitem 30 chcąca dojść do "mpc teamu" bo przeziez mpc tem i wgl. selekcja potrwa przynajmniej miesiac jak dobrze pujdzie - wg mnie poroniony pomysl

Nastepna sprawa to godziny - np. dodamy jakiegos 12 - 13 latka ktory powiedzmy gra zajebiscie ale rodzice abraniaja mu dlugo grac dlatego konczy o 21 a np. ja wracam do chaty po praktykach albo po budzie na 17 do 19 zamin sie ogarne to pogramy 2h? do tego moze kogos nei byc danego dnia - jak juz powinna to byc okreslona grupa wiekowa lub ludzie ktorzy moga grac w danych godzinach

Opublikowano

Wg mnie to nei wypali bo oczywiscie mody będą w teamie 100% nawet jak lamią w huyj ale przeciez no kurwa ja mam mona na mpc nie wazne ze nei umiem grac wazne ze mam moda i bede w teamie! chujowy pomysl - nie wypali raczej nawet jesli to trzeba by bylo zagrac z kazdym przynajmniej 2-3 gry zeby zobaczyc czy ten ktos umie czy nei umie grac - a kandydatow pewnei bedzie w huj bo 1 gre moze komus pojsc ok a nastepna juz niestety nie takze po 1 meczu na glowe to nie ma sesu. po 2 trzeba znalezc osobe ktora bedzie "sprawdzala" kandydatow powinien to bys ktos dobry z dobrym skillem na lane (nie jungler np. ja jestem junglerem i slabo bym sie nadawal bo nie wiem do konca jak powinienem grac na lane) po 3 bedzie masa dzieci z dopiero co wbitem 30 chcąca dojść do "mpc teamu" bo przeziez mpc tem i wgl. selekcja potrwa przynajmniej miesiac jak dobrze pujdzie - wg mnie poroniony pomysl

Po 1 weź słownik ortograficzny

Po 2 Akurat Farex oraz Menester w lola grają na dobrym poziomie ( reszta nie wiem jak gra )

Po 3 Kij z tym że jakiś dzieciak dopiero wbił 30 lvl dla mnie może być nawet 6 latkiem byle by ogarniał

Opublikowano

Pomysl dobry, co do zgrania to w czym problem grac na z TS3?

Jak coś bylbym chetny :)

EU East - 1410 elo - nick Liooox - gg w profilu podane.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ale jajca, hehe. to róbcie te zapisy i zobaczymy ile chętnych. ja moge na nordicu i east. a jeśli w teamie mają być same mody (a np. ja nie, bo nie mam rangi) to też jestem na nie (chociaż nie sądze ze tak bedzie)

Opublikowano

Były dyskusje między moderatorami, ale widzę, że gracze się nie palą (Widać po postach niektórych).

O dziwo, większość osób w tym temacie ma poziom ostrzeżeń powyżej 40%, zbieg okoliczności?

Jeżeli zdecydujemy coś w sprawie takiego... 'przedsięwzięcia' to damy znać, póki co jest więcej warnów niż pożytecznej treści w temacie.

//

Możecie zrobić temat z głosowaniem na temat takiego teamu, to może wpłynąć na naszą decyzję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...