Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cofanie skilli +25 lvl

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Problem mam taki, że z tej skrzynki (25 lvl) dostałem zwój na cofnięcie skilli, nie zważając wgl co to jest na początku wziąłem i sprzedałem.... I teraz moje pytanie brzmi: czy na póżniejszym etapie gry, tj +25, 30 z tej skrzynki wyleci znowu ten zwój? Czy raczej nie mam już wyjścia, muszę grać tym czym gram, lub IS? ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Z własnych doświadczeń mogę Ci powiedzieć, że do 43 lvl'a na pewno nie wypadnie Tobie Skill Reset Scroll. ;] Możesz po prostu kupić ten zwój od graczy.

Opublikowano

Jeszcze jedno tylko pytanko... Bo wracam teraz do gry, i na razie pobieram, wcześniej nie sprawdziłem, ale.... Można włączać więcej niż 1 grę? Chciałbym sobie przesłać na nową postać kasę, te lepsze itemki i wgl... Ew. jeśli się nie da to jak mogę przez warehouse'a przesyłać kasę? (między postaciami) ;d [Proszę o opisanie tego] xD

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Jeżeli przedmiot jest zablokowany (ma zamkniętą kłódkę czerwoną) to nie prześlesz, ani nie dasz przez handel tego itemka, ani nie wystawisz na ah. Gold normalnie na poczcie możesz przesłać. A jeżeli eq nie jest zablokowane to tak samo jak gold

Opublikowano

Dla berserkera gdy tworzę broń to ''Rare'' czy raczej ''Magic''? ;p

@Edit

I czy u Berserkera ładować ciągle w siłe, czy też coś nie coś w inta? ;pp

Oraz... Czy jest nadal tak, że po wbiciu 25 lvla, z tej skrzyneczki lvlowej, która jest do otwarcia co 5 lvli, leci zwój cofania umiejętności?

I czy jakbym np. z Guardiana zmienił na Berserkera, to mój trener automatycznie da mi specjalną broń dla niego??

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Źle to zrozumiałeś, cofanie skilli daje możliwość ich rozdania na nowo, a nie zmianę klasy. Z tego co pamiętam zwój nie leci że skrzyni tej co 5 lvli tylko za skończenie misji na zabicie karana. Berserk full siła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Źle to zrozumiałeś, cofanie skilli daje możliwość ich rozdania na nowo, a nie zmianę klasy. Z tego co pamiętam zwój nie leci że skrzyni tej co 5 lvli tylko za skończenie misji na zabicie karana. Berserk full siła.

jeśli o to chodzi to nie musisz zabijać karatana by mieć zwój Skill Reset Scroll leci z skrzynki na 25 lv`u i na wyższym lv ci nie dropnie Jedynie na tym a co do Berserkera radze wbijać str i jak cie stać to Perfect Shouldersy dają ok 19 inta 23 siły i ponad 25 crt (na 27 lv ) to tyle odemnie :) @@edit

Wiem z doświadczenia bo gram od 28 Czerwca do tej pory

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...