Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mój syn ucieka z lodówki!

Tata Jamajkasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gościu to nie prawda.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Ja ci polecam przeinstalować lodówkę gdyż twój syn może mieć czity które działają na twojego starego HS. Najlepiej jak zaaktualizujesz HS'a + z updatujesz Adobe Flash Player bo dzięki temu twój syn nie będzie się mógł wydostać. Ale gdy nie możesz z updatować hs to najlepiej idź do sklepu i kup nowego hs wiem że to trochę dziwne ale to pomoże tobie i twojemu synowi. Albo jeszcze lepiej kup nowy patcher na lodówkę dzięki tem będziesz miał kontrole nad synem. Możesz ew też dodać lepsze zabespieczenia przed czitami widziałem poradnik jak to zrobić. Ale podaj parametry swojej lodówki bo nie wiem jakie masz. A po za tym możesz też dodać c4 dzięki temu twój syn gdy będzie chciał wyjść to wyrzuci go w powietrze. Chyba że nie chcesz go zabić to najlepiej nie dawaj gfo do lodówki tylko gdzieś inndziej np na strych bo tam jest najlepiej zimno i się po pamięta. Masz spory wybór.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Siemanko. Najlepiej zrób formata lodówki bo widocznie masz po wgrywane jakieś virusy. Ewent. Możesz przeskanować programem "FreezeAntiCheat 2.7.1" ale to chyba nie wiele pomoże. Pamiętaj żeby wgrać najnowszy system operacyjny WindowsMacOS 9.0 oraz zainstalowania najnowszego antyvira "Krakowska 4.1" Pamiętaj o cotygodniowym skanowaniu lodówki, aby wykryć cheaty jakich prawdopodobnie używa twój syn. Jeśli to nie pomoże kup ChomikaZakurwiatora 3.0.1.5.55, wraz z bezpłatnym dodatkiem "Kołowrotek" i do niego podłącz lodówkę. To znacznie polepszy jakość prądu. Jeśli nawet to nie pomoże, wsadź syna do piekarnika i zainstaluj w nim program "HotAntyCheat 2.0". A jeśli i to nie pomoże, zakop syna, i zainstaluj w ziemi program "ClearGrunt 1.1" Wtedy masz 100% pewności że twój syn ci nie ucieknie. Pozdrawiam. Siemanko.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...