Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mój syn ucieka z lodówki!

Tata Jamajkasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam pewien problem, otóż mój syn ucieka z lodówki! Nie wiem jakim sposobem. Zawsze przed zamknięciem go, wyjmuję piwo i wódkę (aby mi nie podjebał), potem zakładam zamek magnesowy oraz kłódkę z antymaterii. Myślę, że używa jakichś cheatów, tak jak wy w tych swoich śmiesznych grach... Które niczego nie uczą! Nie tak powinniście być wychowywani! Ale nie ważne. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Bardzo poważna sprawa, musisz obrócić lodówkę tak aby była drzwiami do podłogi

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Próbowałem przewrócić lodówkę, drzwiami do podłogi, ale on chyba jakiś podkop ma! Spróbuję zabrać mu laptopa, może się załamie, jak mu Moderatora zabiorą i się sam zamknie w lodówce.

Opublikowano

Takie tematy są bezsensowne i nic nie dają ale jeżeli na prawdę trzymasz syna w lodówce to idź się leczyć .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Takie tematy są bezsensowne i nic nie dają ale jeżeli na prawdę trzymasz syna w lodówce to idź się leczyć .

Nje będę się leczyć! Czekaj... zaraz dokończe pisać, syn próbuje wyjść z lodówki, chyba ją przewrócił.

Opublikowano

Japierdole , jeszcze raz ... Debilne dziecko próbuję rozbawić forum swoją głupotą , zakładając drugie konto i podszywając się pod swojego ojca (Ban za multi acc) . A jak widać Administracja , jest tak leniwa że nawet dupy nie ruszy , a i bana on pewnie nie dostanie bo jest z "mpc team"...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Hmmm... ja to myślę że powinieneś pomalować lodówkę na niebiesko, wysmarować sobie klatę masłem ożechowym, wsadzić w dupę kość ramu 4GB (dla pewności DDR3 1333MHz) i zacząć tańczyć kongo. Jak nie pomorze to karny jeżyk :/

Opublikowano

Jpdl, co się uczepiliście Jamajkasa? Co on Wam zrobił? Takie próby hejtingu są po prostu żałosne, to świadczy tylko o poziomie ów hejta. Myśli, że rozbawił forumqa. Śmieszne to nie było. Żal -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...