Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o połączeniu serwerów ?

Aceman

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. To dobrze ?e chc? po??czy? serwery?

• Tak
      31
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym poznać waszą opinie/co myślicie o połączeniu serwerów. Czy to dobrze jeżeli tak to dlaczego jeżeli nie to też dlaczego ;).

//ps. Dodaje Ankietę.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

kamil wyjasnij dlaczego..

moim zdaniem kiepski pomysl ze strony administracji metina. Juz nie bedzie tego dropienia i wgl. Za duzo bedzie tego wszystkiego. Wole juz wolne spoty i mniej graczy niz w ciul .

Opublikowano

kamil wyjasnij dlaczego..

moim zdaniem kiepski pomysl ze strony administracji metina. Juz nie bedzie tego dropienia i wgl. Za duzo bedzie tego wszystkiego. Wole juz wolne spoty i mniej graczy niz w ciul .

Tak wbijesz ten 99 lvl nikogo nie będzie np na jednym serwerze max 3 osobki i będzie fajnie :D?.

@TOP

Ja myślę że to dobry pomysł gdyż po co tyle serwerów ? jak praktycznie nikt nie gra na all serwerach.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Tak wbijesz ten 99 lvl nikogo nie będzie np na jednym serwerze max 3 osobki i będzie fajnie :D?.

@TOP

Ja myślę że to dobry pomysł gdyż po co tyle serwerów ? jak praktycznie nikt nie gra na all serwerach.

Ale wbijesz spokojnie ten 99lv teraz niekiedy jest pół dnia biegania bo jakies noby Cie nie lubią a jak połączał to wgl masakra bd

Nie wspomnę o złodziejach...

Opublikowano

Więcej osób w m1, tańsze eq. Dla jednych lepiej, dla drugich (dropków) gorzej :P

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

W końcu bedzie mozna zrobic z kims pvp w m1, beda w koncu zadymy pod DT. Bedzie wiecej wojen gildijnych, ogólem server bedzie zył.

Gra polega na rywalizowaniu, przez te pustki na serverach graczom odbiło i ciągle chcieliby aby na servie gralo 300 osob gdzie tylko gartka chodzi do Red Lasu.

Opublikowano

Więcej osób w m1, tańsze eq. Dla jednych lepiej, dla drugich (dropków) gorzej :P

hah taniej ? no raczej nie wiecej kasy na servie co idzie z tym tez wiekrze ceny wroca kamyki 1kkk i handel tylko nimi bd duzo osob nikt nie bd sie przenosic przez co eq nie bd sellane ktos ma eq to nie sella bo po co bd taka inflacja jak kiedys

bd duzo kasy i kazdy bd dawac wiecej podbijac ceny i bd mial kase ale na poty i drobne eq

Opublikowano
hah taniej ? no raczej nie wiecej kasy na servie co idzie z tym tez wiekrze ceny wroca kamyki 1kkk i handel tylko nimi bd duzo osob nikt nie bd sie przenosic przez co eq nie bd sellane ktos ma eq to nie sella bo po co bd taka inflacja jak kiedys bd duzo kasy i kazdy bd dawac wiecej podbijac ceny i bd mial kase ale na poty i drobne eq

Właśnie z Tobą się zgadzam w stu procentach... Co z tego, że na początku ceny pójdą może ciut w dół bo będzie tego dużo jak potem ciężko będzie znaleźć metki na Sohan, ubić Lorda, czy znaleźć wolne DT...? Ceny przez to pójdą w górę... ;)

Opublikowano

hah taniej ? no raczej nie wiecej kasy na servie co idzie z tym tez wiekrze ceny wroca kamyki 1kkk i handel tylko nimi bd duzo osob nikt nie bd sie przenosic przez co eq nie bd sellane ktos ma eq to nie sella bo po co bd taka inflacja jak kiedys

bd duzo kasy i kazdy bd dawac wiecej podbijac ceny i bd mial kase ale na poty i drobne eq

Jeśli więcej osób zacznie dropić to ceny stają się mniejsze, więc dlatego źle to odczują osoby dropiące, a lepiej odczują osoby, które kupują.

Radzę poczytać co to jest popyt, a podaż :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeśli więcej osób zacznie dropić to ceny stają się mniejsze, więc dlatego źle to odczują osoby dropiące, a lepiej odczują osoby, które kupują.

Radzę poczytać co to jest popyt, a podaż :)

Kolgego(jeśli mogę) o popycie i podażu uczyłem się w 2 klasie gimnazjum i wiem co to jest... Jednak wyjaśniłem Ci co nieco w moim poprzednim poście, ale widzę trzeba przypomnieć... :(

Co to da, że na początku będzie pełno "podobnych" itemków oraz kamyków/medali i wszystko będzie tanie, skoro po jakimś czasie to się skończy bo medale i kamyki będą używane...? Ludzie zaczną dropić, ale nie będzie miejsca ku temu, ponieważ liczba ludzi się zwiększy a channeli nie przybędzie, więc o każego metina/dt/lorda będzie coraz ciężej... Co za tym idzie ceny powrócą do swojego poziomu za czasów małej ilości osób, a co gorsza mogą się jeszcze zwiększyć... ;)

PS. Oczywiście wszystko itak wyjdzie w praniu... ;)

Opublikowano

+będzie więcej ludu , bo świeci pustkami,

+można poznać graczy z innych serwów,

-pewnie będą spoty pozajmowane.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...