Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Mac'a? [cena do 1500$]i

Tshibe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Robem , nigdy nie widziałem macbook'a ? Hyhy , tak się składa że akurat go miałem i nadaje się tylko do pracy BIUROWEJ Czyli office a nie photoshop czy gry... W dodatku jest tak chudy że po dłuższej pracy mogę smażyć na nim kotleta... więc eot ... (Tak to jest ten sam model)... Do Photoshop'a jest komputer do gier również ... Tak więc w Apple MacBooki są po prostu zwykłymi laptopami przystosowanymi do OS zamknięte w smuklej obudowie... Oto cały sekret :O

Haha, jesli mac by był tylko do office to programiści oraz graficy by maców nie kupowali... żeś mnie rozwalił tym, że mac jest tylko do Offica i nie nadaje sie do photoshopa. To co sie nadaje syfwindows ?.

Maci to patelnia? gratulacje

Opublikowano

@Up

Do gier jest Windows do czego innegi OS, więc dla jednych najlepszy win, a dla innych OS.

BTW

Ogranicz te przeklinanie, widać że jesteś typowym gimbusem który nie potrafi się zachować.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Miałem się już nie wypowiadać ale mnie aż chuj strzelił jak przeczytałem twoją wypowiedź! Że niby OS jest lepszy od okna? Chyba ci się coś pojebało. Nie tnie się dlatego że ten OS jest tak ubogi że nie ma nawet połowy funkcji co w windowsie...

Wiem że , że ;)

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

W MACu masz bardzo dobrze zoptymalizowane dzialanie systemu, gier i multimediow, tak jak pisze robem. Sam korzystalem z macintosha i przy tych samych parametrach na pc macintosh jest o wiele wydajniejszy w programach graficznych, grach i multimediach. Skoro masz zamiar grac w MC to MAC bedzie idealnym wyborem do tej gry.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Dobra dzieki :D.Przynajmniej 2 osoby odpowiedzialy mi na moje pytania,a nie jak reszta od poczatku do konca cisnie po macach;/

@TEMAT DO ZAMKNIECIA

Opublikowano

Dobra dzieki :D.Przynajmniej 2 osoby odpowiedzialy mi na moje pytania,a nie jak reszta od poczatku do konca cisnie po macach;/

@TEMAT DO ZAMKNIECIA

2 Osoby, które nie myślą i są po twojej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...