Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurviCraft [Survival] [Factions] [No-wl] [No-premium] Zapraszamy :) [Dedyk]

BrymuchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<span style="background-color: rgb(26, 27, 27)"><span style="font-size: 18px;">1347131092-U512284.jpg

<span style="color: #DAA520">Zapraszamy na server Survival. Jest na wersję 1.3.1 I jest na bieżąco aktualizowany.Server jest Survival. Działa od dnia 7 września.

To znaczy normalnie wygenerowany świat do zbierania materiałów budowlanych.

Miłą atmosferę tworzą graczę którzy pożyczają

sobie itemy jak i rozdają je pomiędzy graczami.

post-675233-0-25730000-1351333826_thumb.png

Opublikowano

YYYY Niestety zle napisane ip bo mi pisze

Can't resolve hostname

20141229160810uid1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer ! Serwer warty polecenia !

Pomogłem? Daj like.!

Szanowny Adminie staram się pomagać innym i przestrzegać reg. Proszę zdejmij parę "%"

Opublikowano

Zapraszam Bd EVENTY !!!! Dołączyłem do ekipie serwera :)

Pomogłem? Daj like.!

Szanowny Adminie staram się pomagać innym i przestrzegać reg. Proszę zdejmij parę "%"

Opublikowano

Zapraszam ! :D

Pomogłem? Daj like.!

Opublikowano

Serwer sie zapelnia Wbijaj !

Pomogłem? Daj like.!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ten server. Miła atmosfera , życzliwa administracja , dobry survival i świetne eventy. Czego chcieć więcej :D

Opublikowano

Serwer nie ogarnięty... Wbili mi do frakcji ukradli all i nazwę zmienili.. Nie polecam.

Pomogłem? Daj like.!

Opublikowano

Serwer nie ogarnięty... Wbili mi do frakcji ukradli all i nazwę zmienili.. Nie polecam.

Nie odpowiadamy za innych graczy (czytaj regulamin co wolno a czego nie) gdyby to wykraczała po za regulamin zgłaszać do admina/moda

Opublikowano

hej to ja rojber10 dostalem bana za x ray sorki juz go usunelem cofniecie go plissss bardzo nie wiedzialem nawet ze to zakazane sorki

Proszę pisać na pw wtedy podam forum i tam się wytłumaczysz;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...