Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Tank

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 3150 IP polecam Shena, ponieważ dzięki swemu ulti potrafi przesądzić o losach małych potyczek, jak i tf.

Innym dobrym tankiem jest Olaf. Dzięki true damage potrafi niemiłosiernie nękać swych przeciwników.

Opublikowano

Shen to bardzo dobry pick, ale często (zawsze) banowany na rankedach.

Jak tank na normale to shen, na rankedy polecam amumu.

Amumu 2 stuny z czego 2 aoe.

Może junglować jako tank.

x3 AoE skille.

Opublikowano

Według mnie:

1350 IP:

Malphite < Ciężko w early z maną u niego lecz później to masakra, mają Malphita w teamie to 75%, że wygrasz. Ult fajny do tf a E możesz farmić

Singed < Nom ta postać trudno mi się grało, lecz powiem, że jak ktoś cię goni to hp mu spada bardzo szybko po odpaleniu Q + Przerzut

Mundo < Ult bodajże szybko przywraca mu hp, dobry harras z noży..

Cho'gath < Podrzut + ten jego Krzyk (E) i 1/3 hp takiego carry spada.

Amumu < Przydatny ult, można robić fajne combo z Galio, Nunu, Leona, Malphitem itp.

3150 IP:

Blitzcrank < Łapka + super Pasyw + Dobry Ultimate

Udyr < Dobry Jungler + Ult możesz mieć na 1 lvl

Rammus < Hmm trudno coś o niej powiedzieć, szybki + taunt powinny mu wystarczyć ^^

Zbieram Like ^^

Znawca
Opublikowano

Ja polecam ci:

-Malphite

-Mundo

-Amumu

-Olaf

Są to według mnie najlepsze tanki do 3150IP.

Wszystkie z tych postaci są mocne jak na tanków

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Shen permaban na rankach tak jak Malphite.

Za 3150 IP polecam Shena, ponieważ dzięki swemu ulti potrafi przesądzić o losach małych potyczek, jak i tf.

Innym dobrym tankiem jest Olaf. Dzięki true damage potrafi niemiłosiernie nękać swych przeciwników.

Olaf to nie tank tylko offtank.

Opublikowano

Jeśli chcesz tanka, który osłoni Twoich kolegów z grupy, to tylko Cho Gath. Jak się nastakuje to jest na 1/4 ekranu i jak cho "wejdzie" na swojego carry to trudno potem trafić w carry. Dodatkowo, cho ma slow, podrzut, silence i true dmg z ulti

Opublikowano

Mam Olafa, Blitza. Ramus wgl mi się nie podoba nwm czemu tak jak mundo ;/ A iż że na razie rankedów nie gram to wybiorę shena ale jak możecie pisać dalsze propozycje i podajcie + i - postaci.

Opublikowano

polecam ci amumu. Ostatnio go zakupiłem i nie narzekam. Ma dosyć dobre Q oraz zabójcze Ulti ... Dosyć dobry w jungli i na solo topie.

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Bierz shena, często przeważa o losach tf.

Możesz też kupić amumu, dobry tank, super jungler, można nim robić świetne ganki, 3x AoE skille.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...