Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Adobe flash player Android 4.0.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje Adobe flash player do oglądania streamow na necie i różnych filmów a pisze, że niemoge pobrać w moim kraju czy coś takiego. Czytałem, że dla tej wersji niejest dostepny flash. Czy to prawda ? Jezeli nie to prosze o pomoc w zainstalowaniu albo chociaz jakis program zastepczy czy cos :( HELP.

Opublikowano

@Up. Co ty pierniczysz? na iOS'ie nigdy nie było flasha i nie będzie - na Androidzie flash nie jest dostępny dla ludzi, którzy kupili smartfony/tablety po 15 sierpnia tego roku. Kazdy, kto pobierał z marketu wcześniej, moze go pobrać nadal :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Da się, szukasz w google "adobe flash player [twój telefon] chomikuj" lub "adobe flash player android 4.0" pobierasz, wrzucasz na kartę pamięci. Jak nie masz możliwości przeglądania zawartości karty pamięci to ściągnij Astro File z marketu. Znajdujesz tym programikiem flash player na swojej karcię i instalujesz. Później chyba trzeba zrobić reset telefonu i śmigasz. Ja tak zrobiłem i mam Flash na xperia x8

Opublikowano

Ok pobralem flasha potem przez astro zainstalowalem i nadal mi pokazuje niebieski klocek ze znakiemzapytania jak wejde na stream np ... dalsze rady poprosze. Moj telefon to sony ericsson xperia tipo st21i android 4.0.4

Opublikowano

radę dostałeś, poszukaj sobie portów flasha na ICS dla twojego telefonu na forum xda albo polskim android.com.pl

procek słaby , obsługę flasha na pewno ma na GB ale w ICS widać nie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Bywalec
Opublikowano

Testowałem od chu*a przeglądarek/wersji AFP z for i żadne nie zadziałało.

Moze wy macie jakieś propozycje co do tego? Samsung Galaxy S3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...