Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft server bukkit i start.bat win 7 ..

arturryzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem zrobiony server z minecraft.net ale nie dało się do niego wgrywać pluingów więc go usunełoem i probowałem zrobic na plikach bukkit ale jest problem z start.bat jak go włączam wyskakuje mi okno (sciezka do folderu z servem) start.bat nie jesst prawidłową aplikacją systemu Win32

Prosze o pomoc ! szukałem wszędzie nie wiem co zrobić .... ;(

Let's play....

Opublikowano

Porównaj wersję java z systemem swojego komputera (obie rzeczy muszą mieć taką samą ilość bitów jest 32 i 64 )

Opublikowano

ref...

ej może ktoś wrzycić jave 6.lub 7 32 bit /? bo ja pobierałem u kolegi na 64 bit tą co ja niby mam 32 bit a okazało się że ona jest 64bit i mojemu koledze działa własny serv na 64 bit ale on ma win 64 bit daltego niech ktoś wrzuci jave 100% sprawdzana 32 bit daje lubie to

Let's play....

Opublikowano

ref...

ej może ktoś wrzycić jave 6.lub 7 32 bit /? bo ja pobierałem u kolegi na 64 bit tą co ja niby mam 32 bit a okazało się że ona jest 64bit i mojemu koledze działa własny serv na 64 bit ale on ma win 64 bit daltego niech ktoś wrzuci jave 100% sprawdzana 32 bit daje lubie to

Lol nic nie zrozumiałem xD

76561198035884547.png

Opublikowano

No po prostu niech ktoś wrzuci jave 6 lub 7 na win 7 home basic 32 bit xD:D

znalazłem znowu jave 32 bit i .......... dupa ;./ prosze kogoś kto miał taki problem o odp prosze !!! bardzo mi na tym serverze zależy; /

Let's play....

Opublikowano

po pierwsze run.bat musisz mieć tam gdzie craftbukkita, następnie do run.bat wklej

java -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar

PAUSE

Mam nadzieje ze pomoże :P

Opublikowano

po pierwsze run.bat musisz mieć tam gdzie craftbukkita, następnie do run.bat wklej

Mam nadzieje ze pomoże :P

iii nie działa .. ;d

Let's play....

Opublikowano

Po pierwsze... Polecam niezawodną Java 6!

Po drugie... tu masz link do pobrania Java 6:

Link:

http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=68291

Skanu nie daje, bo to z strony Java!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...