Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co znaczy Bitching?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oryginal

because im like you, i dont wait olds people time, bitching and bitching, and moring, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, (you dont stopping), and bitching,and bitching,and bitching,and bitching,and bitching, and bitching

Opublikowano

HAHAH JUŻ MAM :D

100 razy obejrzałem i wyszło.

Ponieważ Cię (Nie) lubię,Nie będę marnował całego czasu tych ludzi.I tu się zaczyna Dawanie dupy dawanie dupy,tylko trochę nie pasuje pewnie jeszcze trzeba było by obejrzeć całą rozmowę :P

Ale nie jestem na 100% pewien,może są tu jacyś Anglicy? :P

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

dziwczenie - przeradzanie się w dziwke

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

bitch to suka, dziwka, zdzira.

Bitching to robienie z siebie laski, lamusa, pedała, zachowywanie się jak jakiś gejuch, cienias; na pewno nie dawanie dupy.

Cytuję jego wypowiedź:

"Because, unlike you, i don't waste all this ppl's time, bitching and moaning, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching, and bitching."

Co znaczy mniej więcej :

"W przeciwieństwie do Ciebie ja nie marnuję czasu tych wszystkich ludzi, nie robię z siebie dziwki, nie jęczę, nie robię z siebie dziwki razy ileś tam..."

Obejrzałem 2 razy i starczy. Drugi raz tylko po to, żeby policzyć "bitchingi".

Jak niektóre upki nie wiedzą co piszą i się nie znają, to niech się nie pchają do rozumienia ze słuchu, bo być może jest za wcześnie.

@DOWN

Done.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

O kurna dzięki ziom masz 5 do profilu :D

A przetłumaczysz to na Polski ? Bo na początku mówi chyba-

W przeciwieństwie do Ciebie...

@Edit,Dzięki ziom jesteś zajebisty,bo by się zgadzało,teraz to ma jakąś logikę :D

Można zamknąć <3

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...