Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalapagosMT2 [PL][Dedyk]

Lou.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa znowu nie mozna zarejestrowac sie -,- omg. nawet stronki nie potrfią utrzymac.

Po co się bierzcie za coś czego nie ogarniacie wgl . -,-

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co ja sciagałem klienta jak reje off i serwer Bez sęs czekam do 20 jak nie będzie usuwam klienta i zyskam trochę miejsca na dysku

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

Jakbyś czytał forum wiedziałbyś, że jest przerwa techniczna ( tzn. naprawienie bugów i być może dodanie nowych itemsów)... Czytanie nie boli ... Po prostu znajdź sobie inne zajęcie i czekaj.

@Topic

A tak wgl to serwer godny uwagi moim zdaniem, szybki exp, łatwe ulepszanie, mówiąc w skrócie dobry serwer easy/pvp !

Opublikowano

Jakbyś czytał forum wiedziałbyś, że jest przerwa techniczna ( tzn. naprawienie bugów i być może dodanie nowych itemsów)... Czytanie nie boli ... Po prostu znajdź sobie inne zajęcie i czekaj.

wiesz jak byś nie wiedział publikacje serwera robi się kiedy jest w 100% sprawny i nie ma bugów proste forum nie czytam kiedy zauważyłem ze to ugu.pl

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

co jest kur.. chce zrobić konto wypisuje login i hasło e-mail i kod usunięcia postaci i wskakuje coś i chce wbić na serwer to nieprawidłowa nazwa konta lub hasło co jest kur.. no nie moge LOOOL

Topka prawie all 200lv a tutaj sie nie da zarejsrować no ja pitole co to kur... ma być jaja jakieś czy coooo???? WTF KURW>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uspokój swoją nadpobudliwość . Administracja naprawia rejestracje za 15 min serw on reje on będzie można się zarejestrować . Widzimy się o 10:05! :]

Technik aka Quester Helper.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...