Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ccleaner

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W najnowszej wersji dałem rejestr zaznaczyłem wszystko oprócz "ścieżki dostępu do programów" oraz "przestarzałe oprogramowanie" i dałem skanuj aby znalezć problemy. Wykryło tone błędów. Czy jak dam napraw zaznaczone problemy to on coś skasuje czy tylko naprawi?

Opublikowano

Nie ma obaw. Zrobi też backup rejestru. O ile się zgodzisz :).

Z tego co się dowiedziałem, czyszczenie rejestru nie daje wyraźnych rezultatów w wydajności :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

To usuwa tylko wartości z rejestru, które są zbędne albo błędne.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Hmm musiałem zrobić kilka przeczyszczeń bo za każdym razem coś zostawało i takim sposobem zrobiłem chyba z 7 backupów.

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc został jeszcze jeden błąd ale jak go usuwam to robi się ten sam tylko z nową nazwą (było cośtam cośtam 1 a teraz jest cośtam cośtam 2)

Opublikowano

ccleaner to nie program do czyszczenia rejestru. to co on robi tam zabieg to minimalan ingerencja.

Prawda jest taka zę czyszczenie rejestru przyspiesza system gdyz to nasze serce systemu.

Dobym do czyszczenia programem jest Ausloic Registry Cleaner jak i Eusing Free Registry Cleaner plus do tego defragmentator rejestru i system jak nowy. do tego warto doisntalować dodatek do CCleaner czyli CCEnhancer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...