Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor.pl [DEDYK] [PL]

Hydra`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wiedzialem ze eron robi ten serwer questy wszystkie znajome tak samo wyglady miast smierdzialo mi to wszystko w chuj ale nie chcialem zapeszac ... jednak mimo wszystko serwer jest dobry i moze go nie zamknie .. tamte serwer to byly faile nie oszukujmy sie superniebo gralo 250 osob na turisas 400 a tutaj gra z 800 + , nawet jesli licznik jest podkrecony to nie o duzo wystarczy zobaczycz po serwerze ile jest graczy nawet o 3 w nocy metina w red lesie nie znajdziesz + ciezko o spota na niektorych mapach ; ]

Narazie zostane tam zobaczymy jak to sie ulozy i tak nie ma gdzie indziej grac bo te serwer co wychodza to wieksza lipa niz te serwer erontrona ; ]

Pozdro

Maly Dodatek : http://iv.pl/images/87959235600718732732.jpg

Opublikowano

Ja się kurw* pytam, czemu tu jest aż tylu graczy online, pomimo tego że licznik podkręcony. Z takim team'em to powinno być max. 100 graczy online z 4x podkręconym licznikiem. Jest tyle zajebistych serwerów a wy tu tracicie swój czas. Na serwerze jest full Navi, GM faworyzują graczy i wgl. JEDNO WIELKIE GÓWNO Z TEGO SERWERA. "Miał być Hit, wyszedł Kit" cytując komentarz wcześniejszy kolegi. Chciałbym też dodać, że ten kto podkręcał licznik musi być wielkim Matematykiem.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Wy sie czepiacie tego licznika-,-

na serwerze naprawdę gra sporo ludzi myślę że z 800+ jest online pełno sklepów,dropków w v2,bo itp

Może i licznik jest 2x podkręcony ale mnie to nie przeszkadza.

Co do samego GA i jego ekipy

Gram na serwerze 4dni i właśnie teraz sie dowidziałem że to ten śmieć z Superniebo no ale cóż i tak nic na is nie wydam wiec można grać bo się dobrze gra

Co do poleceń jestem neutralny

z jednej strony polecam dla tych co nie bd płakać jak padnie

a z drugiej strony niepolecam dla osób chcących wydać zł

Może i tak, ale mam satysfakcje że udupiam złodzieja, krętacza, oszusta, naciągacza, egoistę, człowieka pazernego na pieniądze i nie tylko.

Może i złodziej i krętacz ale popatrz na siebie jak byłeś w teamie to każdemu serwerowi potrafiłeś opinie zjebać,a teraz sie mścisz bo cie wyjebali i bardzo dobrze o jednego złodzieja mniej-,-

Jak masz się mścić i bluzgać najpierw pisałeś na 1 str tematy że eq nie było rozdawane teraz piszesz że jakiś daje kolegom weź sie zastanów bo tobie to nie wychodzi

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...