Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraftem

Devir555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,słuchajcie przejdę do sedna sprawy...

Otóż niedawno było rozpoczęcie to wiadomo xD,nie miałem czasu na grę,lecz gdy ją znalazłem,to gdy odpalam minecrafta,po kilku sekundach się zacina,bez raportu i bez crash'a,ale jeśli mi się uda wejść na save,lub stworzyć nową grę przed czasem,to piszę saving chunk(wiem co to),ale przedtem tego nie było!!Gram nie całe 2 lata w minecrafta(i nie miałem czegoś takiego!!),mam oryginalną wersję gry i nie dawno update'owałem jave,jakby co....

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Zrobiłeś Update Javy, ale samego Mc czyli folderu .minecraft nie, tak ?

Ponowne ściągnięcie nowego folderu .minecraft powinno pomóc. Pamiętaj o skopiowaniu save !

Opublikowano

ok,naprawiłem ;D,wystarczyło usunąć mody z folderu mods,gdyż zapomniałem je usunąć,gdy już nie grałem w GPacka ;P

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...