Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z DLC

eloxDee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kolejny problem z kupmen DLC chodzi o to że gdy wchodze do gry i tam w market i wyświetla że mam 0 SC a gdy loguje się na stronie to piszę żę mam 1041 SC aproszę o pomoc.

Opublikowano

To kup na stronie. Wystarczyło że napisałeś w tamtym swoim temacie, nie trzeba było od razu nowego pisać.

A jeżeli kupie na stronie i nie będe miał w grze?

To kup na stronie. Wystarczyło że napisałeś w tamtym swoim temacie, nie trzeba było od razu nowego pisać.

Dobra mniejsza z tamtym kolejny problem niestety jest taki że jak wcisam shop to mnie przenosi do kupna SC albo jak wejde inaczej przez zakładke game to tak sam przenosi do kupna SC
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tez gram na serverze EU skoro zablokowali kupowanie na stronie to jak kupic na grze DLC np. Fight of the Light ??

Mam jeszcze jedno pytanie, kupilem green latern za 999sc na grze i otrzymalem perm premium , jesli bym kupil DLC Fight For The Light to rowniez otrzymalbym premium i green latern perm ??

Opublikowano

Tez gram na serverze EU skoro zablokowali kupowanie na stronie to jak kupic na grze DLC np. Fight of the Light ??

Mam jeszcze jedno pytanie, kupilem green latern za 999sc na grze i otrzymalem perm premium , jesli bym kupil DLC Fight For The Light to rowniez otrzymalbym premium i green latern perm ??

nie rozumiem twojego pytania piszesz ze kupiles juz green latern i dostales premium to w czym problem Fight For The Light to jest wlasnie Zielona Latarnia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...